MM logo red

Dit zijn onze top 10 wasmachines van 2024

Bram6 DECEMBER 2023
unknown description

Op zoek naar de beste wasmachine van 2024? MediaMarkt biedt een breed gamma aan wasmachines in verschillende prijscategorieën, of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijk model, een middenklasse of een luxe versie. De prijs hangt af van de functies, energiezuinigheid en de kwaliteit van het toestel, wat ook de levensduur beïnvloedt. Ontdek hieronder meer over onze top 10 wasmachines van 2024.

Wat is de beste wasmachine voor jou?

Wat is de beste wasmachine voor jou?

De meest geschikte wasmachine verschilt van persoon tot persoon. Belangrijk is dat je een model kiest dat bij je wensen en eisen aansluit. Denk aan zaken als de hoeveelheid was die je kan laden, het energieverbruik en de beschikbare wasprogramma's. Neem rustig de tijd om de juiste keuze te maken, want een degelijke wasmachine kan zomaar een dikke 10 tot 15 jaar meegaan. De levensduur hangt sterk af van de bouwkwaliteit; een machine met stevige onderdelen verslijt minder rap. Ook hoe dikwijls je wast en de manier waarop je de wasmachine onderhoudt, spelen een cruciale rol in hoe lang je trouwe hulp in huis zal meegaan. We hebben het je gemakkelijker gemaakt door de top 10 wasmachines van 2023 bij MediaMarkt voor je uit te zoeken en ze hier in willekeurige volgorde te presenteren.

Samsung Bespoke AI EcoBubble Wasmachine voorlader (WW11BB704AGBS2)

Samsung Bespoke AI EcoBubble Wasmachine voorlader (WW11BB704AGBS2)

Deze Samsung 7000-serie is een topkeuze voor wie op zoek is naar een stille, efficiënte en krachtige wasmachine. Met een royale laadcapaciteit van 11 kilo en een zwiersnelheid van 1.400 toeren per minuut, biedt deze wasmachine maar liefst 22 verschillende wasprogramma's, inclusief een handige 15-minuten optie. Het toestel is ook voorzien van een geavanceerde stoomfunctie die allergenen verwijdert en er ook voor zorgt dat je minder hoeft te strijken. Bovendien is het onderhoud eenvoudig dankzij de automatische DrumClean-functie. Deze wasmachine met voorlader is met amper 72 decibel opvallend stil en dankzij het A-energielabel ook energiezuinig. Het led-touchscreen zorgt voor een vlotte bediening en slimme snufjes zoals wifi-connectiviteit en AI Control, die je wasgewoontes leert en vervolgens aanpast, zorgen voor een optimaal gebruiksgemak.

Beko Wasmachine voorlader A (B3WTS5841WS)

Beko Wasmachine voorlader A (B3WTS5841WS)

Deze Beko wasmachine met voorlader, met een laadvermogen van 8 kilo en een zwiersnelheid van 1.400 toeren per minuut, is zeer geschikt voor grotere huishoudens. Dankzij het A-energielabel bespaar je op je energiefactuur. Met 15 verschillende wasprogramma's, waaronder een supersnel programma van 14 minuten en het slimme StainExpert-systeem dat de hardnekkigste vlekken aanpakt, beantwoordt deze wasmachine aan al je wasnoden. Het AquaWave-systeem waakt over je kleren en voorkomt schade en slijtage door een zachte, golvende beweging in de trommel, zodat je lievelingskleren langer meegaan. Daarbovenop zorgt de ProSmart Inverter-motor voor krachtige, doch zuinige wasbeurten.

Samsung Wasmachine voorlader A (WW90T554ATT/S2)

Samsung Wasmachine voorlader A (WW90T554ATT/S2)

Le Samsung WW90T554ATT/S2, un lave-linge avec une capacité de charge de 9 kg à étiquette énergétique A, allie intelligence et économie. Il offre 20 programmes spécialisés, une gestion personnalisée via AI Control et une connectivité Wi-Fi avec l'appli SmartThings pour des conseils de lavage et une gestion énergétique optimale. De plus, cette machine à laver intègre des fonctionnalités pratiques comme la porte AddWash pour ajouter du linge oublié, une fonction vapeur Hygiene Steam pour un nettoyage approfondi, la technologie EcoBubble pour laver efficacement à basse température, et un autonettoyage Drum Clean. Enfin, sa technologie Digital Inverter et son moteur sans balais assurent un fonctionnement silencieux et énergétiquement efficace, avec une longue durée de vie, même à une vitesse de rotation de 1 400 tr/min.

Samsung Wasmachine voorlader B (WW80T554AAT/S2)

Samsung Wasmachine voorlader B (WW80T554AAT/S2)

Was op een zuinige en efficiënte manier met de Samsung WW80T554AAT/S2 dankzij zijn laadcapaciteit van 8 kilo en zuinige eco-functies, die een energieklasse B opleveren. Deze slimme wasmachine biedt 21 programma's en AI Control voor wassen op maat, en is eenvoudig via wifi en de SmartThings-app te bedienen. De AddWash-deur is superhandig om in een later stadium nog wasgoed toe te voegen, de Hygiene Steam voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, en de EcoBubble-technologie zet wasmiddel in bubbels om voor een efficiënte reiniging bij lage temperaturen. Daarnaast zorgt de geruisloze Digital Inverter-motor voor een lange levensduur en een flinke besparing op je energieverbruik, zelfs bij een zwiersnelheid van 1400 toeren per minuut.

Aeg Wasmachine voorlader ProSense Serie 6000 A (LF62R864)

Aeg Wasmachine voorlader ProSense Serie 6000 A (LF62R864)

Deze AEG-wasmachine met een beladingscapaciteit van 8 kilo, digitaal display en A-energielabel, heeft 10 wasprogramma's, inclusief een anti-allergieprogramma dat bacteriën en virussen verwijdert, uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het toestel is voorzien van een Startuitstel-functie zodat je je was kan inplannen tijdens de daluren, wat je centen op je elektriciteitsrekening scheelt. Dankzij de ProSense-technologie past het toestel het watergebruik automatisch aan de lading aan, wat zowel water als energie bespaart, en de extra grote deuropening maakt het eenvoudig om ook volumineuze items te laden. Deze voorlader, uitgerust met een krachtige ÖKOInverter motor, bereikt een zwiersnelheid van 1600 toeren per minuut en beschikt over een ProTex-trommel met getemperde waterstralen en meer gaatjes, wat zorgt voor de bescherming van je kledingstukken en het behoud van de oorspronkelijke textuur.

Aeg Wasmachine voorlader ProSteam serie 7000 A (LR75RM944)

Aeg Wasmachine voorlader ProSteam serie 7000 A (LR75RM944)

Deze AEG-wasmachine met een opvallend zwart-wit design beschikt over een laadvermogen van 9 kilo en een A-energielabel. Het toestel biedt 12 programma's voor allerlei stoffen, inclusief MixLoad 69 min voor gemengde was, PreciseWash voor kleinere ladingen en een hygiëneprogramma dat bacteriën en virussen elimineert. De stoomfunctie is geschikt om kleren op te frissen zonder volledige wasbeurt, verbruikt slechts 2 liter water per cyclus, is zacht voor je kleding en elimineert geurtjes en kreukels in slechts 25 minuten, met optie voor aromatische stoomgeur wat zorgt voor extra frisheid. Daarnaast is deze AEG met voorlader uitgerust met een krachtige ÖKOInverter-motor met een zwiersnelheid van 1400 toeren per minuut, Aquacontrol-beveiliging, en een Care-wastrommel die je kleding zacht behandelt voor een fluweelzacht resultaat.

Bosch Wasmachine voorlader A (WGG24403FG)

Bosch Wasmachine voorlader A (WGG24403FG)

Met een vulgewicht van 9 kilo en een beladingssensor die het verbruik automatisch aanpast, maakt de energiezuinige Bosch WGG24403FG met energieklasse A efficiënt wassen mogelijk. Deze wasmachine biedt 14 programma's, waaronder een Hygiëne Plus-programma bij hoge temperaturen, een extraspoel-functie om allergenen en bacteriën te verwijderen, ideaal bij huidirritaties. Ook is er een anti-vlekkensysteem dat vlekken detecteert en vervolgens verwijdert. De Reload-functie van deze wasmachine zorgt ervoor dat je tijdens 89% van het lopende wasprogramma nog was kan toevoegen, en dankzij het grote led-display en Speed-Perfect programma, dat de was tot 65% sneller klaart, heb je altijd controle en was je energiezuinig. Deze Bosch met voorlader, met een maximale zwiersnelheid van 1400 toeren per minuut en een stille, zuinige EcoSilence Drive-motor, garandeert een snelle droging van je was en heeft een lange levensduur.

Samsung Wasmachine voorlader A (WW91TA049TH/EN)

Samsung Wasmachine voorlader A (WW91TA049TH/EN)

De Samsung WW91TA049TH/EN, een wasmachine met 9 kg laadcapaciteit en een energiezuinig A-label, maakt wassen eenvoudiger met 14 gespecialiseerde programma's, variërend van Eco 40/60 en Intens Koud tot een snel 15-minuten programma. Deze voorlader onderscheidt zich met handige functies zoals de Hygiene Steam-functie voor diepe reiniging, EcoBubble-technologie voor efficiënt wassen bij lage temperaturen, en een zelfreinigende Drum Clean-functie. Uniek is de StayClean Drawer met een speciaal spoelsysteem dat wasmiddelresten verwijdert, waardoor het wasbakje proper en hygiënisch blijft. De Bubble Soak-functie pakt hardnekkige vlekken aan, zoals van bloed, thee, wijn, make-up en gras, door kleding grondig te weken in actieve bubbels voor een effectieve verwijdering van vuil en vlekken. De Digital Inverter-technologie en koolborstelloze motor zorgen voor een stille en energiebesparende werking, met een lange levensduur, zelfs bij een zwiersnelheid van 1400 toeren per minuut.

Whirlpool Wasmachine voorlader (FFB9469WVEE)

Whirlpool Wasmachine voorlader (FFB9469WVEE)

Deze FFB9469WVEE Whirlpool-wasmachine, met een capaciteit van 9 kilo, maakt het wassen eenvoudig met 12 diverse programma's, variërend van BioStain tot Eco en snelle 30-minuten, geschikt voor verschillende stoffen en temperaturen tussen 30 en 60 graden. De bediening is gebruiksvriendelijk met aanraaktoetsen en een draaiknop, en je hebt de mogelijkheid om de start tot 12 uur uit te stellen. Deze voorlader is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals FreshCare+ om je was tot 6 uur na de cyclus fris te houden en WaveMotion voor een diepere reiniging dankzij golfvormige bewegingen van de trommel. De InverterMotor zorgt voor een stille, energiezuinige werking met een zwiersnelheid tot 1.400 toeren per minuut, terwijl het discrete ontwerp naadloos in elke wasruimte past. Neem ook een kijkje bij onze top 10 wasmachinemerken.

Koenic Wasmachine voorlader A (KWM 8156)

Koenic Wasmachine voorlader A (KWM 8156)

Deze Koenic-wasmachine met voorlader is heeft een capaciteit van 8 kg en is voorzien van 15 wasprogramma's voor diverse soorten wasgoed. Het toestel werkt vrij stil, met een maximale zwiersnelheid van 1.400 toeren per minuut en een geluidsniveau van maximaal 72 decibel. Gebruiksgemak is gegarandeerd dankzij de draaiknop, aanraakgevoelige bediening en een overzichtelijk digitaal display. Het toestel is voorzien van een Aquastop-systeem voor extra veiligheid en een roestvrijstalen trommel met honingraatstructuur voor betere bescherming van het wasgoed. Dit maakt het een praktische en milieuvriendelijke keuze.

Deze artikelen kunnen je ook interesseren
Wassen en koelen: ontdek het AI-gamma van Samsung
Wassen & drogen

26. april

Ontdek het AI-gamma wasmachines en koelkasten van Samsung

De slimme toestellen uit het AI-gamma van Samsung maken gebruik van artificiële intelligentie (AI) om over jouw gewoonten te leren en je energieverbruik te verbeteren. Op deze pagina vertellen we je alles over de AI-wasmachines en -koelkasten van Samsung. We maken je wegwijs in de slimme functies en voordelen van dit vernieuwende assortiment.

26. april

Lees meer over
Hoe kleding wassen - preview
Wassen & drogen

9. februari

Hoe was je je kleding?

Het wassen van je kledij is een veelvoorkomende huishoudelijke taak. Om je kledingstukken schoon en fris te houden, moet je ze regelmatig wassen. Maar je wil natuurlijk vermijden dat je kleding krimpt of van kleur verandert in de was. Hoe vaak mag je je kleding wassen en verschilt het aantal graden per soort stof? Wij geven je tips zodat je langer van je kledij kan genieten.

9. februari

Lees meer over
was sorteren - preview
Wassen & drogen

9. februari

De was sorteren: hoe begin je eraan?

De was sorteren is de eerste stap in het wasproces. Maar twijfel je soms aan hoe je deze onderverdeling het best maakt? Bij het sorteren dien je rekening te houden met de voorschriften op het waslabel. Zo sorteer je niet alleen op kleur, maar ook op temperatuur en het materiaal van je kledingstuk. Wij nemen je mee en geven je richtlijnen hoe je moeiteloos je was sorteert.

9. februari

Lees meer over