Kies een winkel
Toon alle winkels

Maak elk moment mooier, groot en klein

unknown description

Schenk uzelf een buitengewoon koffiemoment in vijf verschillende kopgroottes. Om heerlijk lang te genieten of te delen met vrienden en familie.

Het geheim van onze Vertuo machine

UNIEKE EXTRACTIE VOOR ELKE KOFFIE

UNIEKE EXTRACTIE VOOR ELKE KOFFIE

Vertuo leest automatisch de unieke barcode op elke capsule. Zo wordt uw koffie bereid volgens de regels van de kunst.Centrifusion technologie

CENTRIFUSION™ TECHNOLOGIE

De nieuwe Centrifusion™ technologie creëert sublieme smaken dankzij de 7.000 rotaties per minuut. Innovatie en duurzaamheid met slechts één druk op de knop.
5 KOPGROOTTES, 31 KOFFIEBLENDS

5 KOPGROOTTES, 31 KOFFIEBLENDS

Vertuo schenkt u maar liefst vijf verschillende kopgroottes, van espresso tot karaf om te delen. Een waaier aan koffiestijlen met een rijke smaak, volle body en royale crema.Welke koffiemachine past bij u?

Vertuo plus

vertuo next

Ontdek alle Vertuo Machines

Koffiebeleving met Vertuo

elk moment

Een koffie voor elk moment

Stap in een nieuwe wereld van koffiebeleving met Vertuo. Met maar liefst vijf kopgroottes om elke liefhebber te charmeren. Kies voor een pittige Double Espresso of een zachte Mug. Of deel uw koffiemoment met Carafe Pour-Over Style, een smaakvolle koffie van 535 ml. Perfect om gezellig bij te praten met vrienden en familie.

rijke geschiedenis

Koffie met een rijke geschiedenis

Reis de hele wereld rond met Master Origins. Een karaktervol assortiment met vijf koffies in verschillende kopgroottes. Laat u verrassen door de heerlijke aroma’s en proef het vakmanschap van lokale koffieboeren.

melk recepten

Liefhebbers van melkrecepten

Houdt u van een wolkje melk? Met Barista Creations creëert u een heerlijke cappuccino, latte of macchiato in een handomdraai.