MM logo red

Nespresso Vertuo Lattissima

unknown description

Ontdek de nieuwe Nespresso Vertuo Lattissima: revolutionair in smaak en eenvoud. Met deze gebruiksvriendelijke koffiemachine van Nespresso en De’Longhi zet je in een oogwenk koffie van hoge kwaliteit.

Met één druk op de knop jouw favoriete koffie- en melkrecepten

Met één druk op de knop jouw favoriete koffie- en melkrecepten

Niets is heerlijker dan je dag beginnen met een verse kop koffie. En met de nieuwe Vertuo Lattissima van Nespressowordt koffiezetten eenvoudiger dan ooit tevoren. Het toestel is heel gebruiksvriendelijk zodat je koffiemoment zorgeloos verloopt. Met één druk op de knop zet je maar liefst 6 formaten koffie: een espresso, double espresso, gran lungo, mug, alto of zelfs een karaf. Daarnaast maak je met de geïntegreerde melkopschuimer ook heerlijke cappuccino of smeuïge latte macchiato. En met de knop voor extra heet melkschuim kun je aan de slag met een hele reeks andere melkrecepten voor de perfecte koffie.

Vertuo biedt uitzonderlijke koffiekwaliteit

Vertuo biedt uitzonderlijke koffiekwaliteit

Met de Nespresso Vertuo-capsules zet je niet alleen met gemak koffie van 6 verschillende groottes, je kunt ook op uitzonderlijke kwaliteit rekenen. De Vertuo capsules draaien namelijk rond in de koffiemachine, wat intense aroma’s en een volle cremalaag oplevert. Bovendien zijn de capsules verkrijgbaar in een waaier van koffiesmaken die het afwisselend goed doen met en zonder melk. Mild en fluweelzacht, intens met een volle body of fruitig en elegant: probeer alle capsules uit en ontdek je favoriet met de Nespresso Vertuo Lattissima. Van klassieke koffie tot melkrecepten geïnspireerd door barista’s, met deze koffiemachine zet je in een handomdraai barista-waardige koffie op tafel.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Naast gebruiksvriendelijk ook gemakkelijk in onderhoud

Naast gebruiksvriendelijk ook gemakkelijk in onderhoud

De Vertuo Lattissima-koffiemachine combineert gebruiksgemak met onderhoudsvriendelijkheid. Eerst en vooral is deze koffiezet uitgerust met een groot waterreservoir van 1,6 liter. Die hoef je dus niet snel bij te vullen. Verder is een tik op de reinigingsknop voldoende om de automatische reiniging van de binnenkant van de koffiemachine te activeren. Het onderhoud van de Vertuo Lattissima is dus even moeiteloos als het maken van lekkere koffie- en melkrecepten! Tot slot vergeet je dankzij de Nespresso-app nooit meer een onderhoudsbeurt. Verbind deze koffiemachine via bluetooth met de app en ontvang een melding wanneer het tijd is om het toestel te ontkalken. In diezelfde app ontdek je ook nieuwe koffierecepten.

Nespresso-capsules en duurzaamheid

Nespresso-capsules en duurzaamheid

De Nespresso-capsules voor deze innovatieve Vertuo Lattissima-koffiemachine vind je in alle Nespresso-boutiques en op de site van Nespresso. Bovendien zijn alle capsules gemaakt uit aluminium. En dat is een bewuste keuze. Dit materiaal bewaart de sublieme aroma’s van jouw koffie zoveel langer en is eindeloos recycleerbaar. De gebruikte Nespresso-capsules zijn welkom in de blauwe zak (PMD). Duurzaamheid draait echter niet alleen om recycleren. Daarom werkt Nespresso samen met AAA-plantages voor haar koffieproductie. Duurzaamheid, kwaliteit en productiviteit staan centraal, zodat je nog onbezorgder van je heerlijke kop koffie geniet.