MM logo red

Een espresso of lungo in een simpele swipebeweging met de Philips Baristina

Amina18 JUNI 2024
unknown description

Met de nieuwe Philips Baristina maak je in een handomdraai een koffie van baristakwaliteit van verse bonen. Zo geniet jij elke ochtend van je favoriete espresso of lungo, zonder complexiteit. Deze koffiemachine is ontworpen met focus op gebruiksgemak, minimaal onderhoud en optimale duurzaamheid. Lees verder en ontdek alles over de Philips Baristina.

Gebruik je favoriete koffiebonen voor je espresso of lungo

Gebruik je favoriete koffiebonen voor je espresso of lungo

Zelf de smaak en het aroma van je koffie kiezen? Vul het bonenreservoir van de Philips Baristina met je favoriete koffiebonen en geniet binnen 60 seconden van een heerlijke kop espresso of lungo. Met de Baristina ervaar je het gebruiksgemak van een cupapparaat met de intense smaak en hoogstaande kwaliteit van een bonenmachine.

Maak een lungo of espresso met een eenvoudige swipebeweging

Maak een lungo of espresso met een eenvoudige swipebeweging

Nadat je het bonen- en waterreservoir hebt gevuld, selecteer je espresso (klein kopje) of lungo (grote kop). Druk op de knop in het midden indien je je koffie graag extra sterk drinkt. Vervolgens swipe je de portafilter met een simpele handbeweging van links naar rechts om het malen van de bonen te starten, op maat en stil. Daarna swipet de portafilter automatisch terug en begint de koffie te lopen.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Minimaal onderhoud voor maximaal gebruiksgemak

Minimaal onderhoud voor maximaal gebruiksgemak

Is je koffie klaar? Dan maak je de portafilter leeg en schoon. De puck met koffiedrab komt gemakkelijk los, klaar om in de vuilbak te gooien of te recycleren. Gebruik een doek om restanten te verwijderen of houd de portafilter even onder stromend water en je volgende kop kan beginnen lopen. De Philips Baristina heeft geen verborgen compartimenten en is hierdoor heel eenvoudig te reinigen.

Geen afval en bewust duurzaam

Geen afval en bewust duurzaam

Met de Baristina geniet je van een heerlijke espresso of lungo en denk je aan de toekomst van onze planeet. Van de materialen die zijn gebruikt tot de manier van koffiezetten, deze Philips-koffiemachine is ontwikkeld met oog voor duurzaamheid. Dat merk je aan zijn energielabel A+. Bovendien is het apparaat gemaakt van 50% gerecycleerd plastic en ontvang je de machine in een plasticvrije verpakking.

Compact design dat past in iedere keuken

Compact design dat past in iedere keuken

Naast al deze gebruiksvoordelen brengt dit koffieapparaat ook visuele voordelen met zich mee. Met zijn afmetingen van 34,5 cm hoog, 38 cm lang en 18 cm breed, is de Philips Baristina heel compact. Door zijn witte en zwarte uitvoering past hij naadloos in elke keuken. Bovendien is de portafilter verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals RVS of houtlook. Zo vind je altijd een Baristina die aansluit bij jouw wensen en persoonlijkheid.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Wat is het beste cappuccino-apparaat van 2023?
Koffiemachines

Wat is het beste cappuccino-apparaat van 2024?

Lees meer over