MM logo red

Kerstcadeautjes: verras je familie en vrienden met een origineel geschenk

Milan23 NOVEMBER 2023
unknown description

Inspiratie nodig voor kerstcadeaus? Hier vind je leuke en originele kerstcadeautjes voor onder de boom. Cadeaus voor onder andere beauty-liefhebbers, sporters, harde werkers, gadget-lovers en keukenhelden. Vrolijk kerstfeest!

Kerstcadeautjes voor beauty-liefhebbers

Kerstcadeaus voor beauty queens & -kings

Mooi geföhnd, glad gestyled, strak geschoren of feestelijk gekruld, de echte beauty-liefhebber zit er tijdens de kerstdagen piekfijn bij. Weet je niet zeker welk apparaat je nodig hebt? De Shark FlexStyle en de Dyson Airwrap zijn geschikt voor alle haarsoorten en zijn veilig voor je haar. De multistylers kun je voor lang en kort haar gebruiken. Wil je dat je baard er netjes uitziet? Dankzij een baardtrimmer kun je zonder problemen bij het kerstdiner aanschuiven.

Kerstcadeaus voor sporters

Kerstcadeaus voor sporters

Is jouw vriend, moeder of kleinkind sportief? Geef een activity tracker cadeau zodat hij of zij sportprestaties volledig kan monitoren. Zo worden de trainingen nog doeltreffender en efficiënter. Een smartwatch heeft nog meer gezondheidsfuncties. Dit is een slim horloge waar je naast het bijhouden van je bloeddruk, prestaties en vetpercentage ook berichten mee beantwoordt, muziek luistert en nog veel meer. Koppel er draadloze sport-oordopjes aan, dan kan je ook nog eens bellen tijdens het hardlopen.

Kerstcadeaus voor harde (thuis)werkers

Kerstcadeaus voor harde (thuis)werkers

Raakt jouw vader tijdens zijn online meetings regelmatig verstrikt in de draden en lijkt de telefoon van je vriendin vergroeid aan haar oor? Maak je vader blij met een draadloze muis, een handig cadeau want het werkt een stuk soepeler. Je vriendin kan vanaf nu zijn telefoon op het bureau laten liggen want jij hebt het ideale cadeau voor haar: met een draadloze koptelefoon of draadloze oordopjes heeft zij tijdens het bellen haar handen vrij en kan ze gemakkelijk multitasken.

Slimme kerstcadeaus

Smarthome kerstcadeaus

Zoek je een cadeau met slimme functies? Een Google Nest is de ideale assistent. Je gebuikt je stem om deze slimme speakers te bedienen. Met een paar woorden stream je muziek naar de speaker of vraag je wat voor weer het morgen wordt. Zit je lekker onder een dekentje en wil je het licht aandoen zonder van de bank te komen? Met slimme verlichting en lichtstrips bedien je de lampen vanuit je bed of luie zetel en schakel je moeiteloos van romantisch sfeerlicht naar werklicht. Wordt er onverwacht aangebeld? Met een slimme deurbel zie je of de kerstman voor de deur staat.

Kerstcadeaus voor gadget-liefhebbers

kerstcadeaus voor gadgetlovers

Maak het dagelijkse leven gemakkelijker voor jezelf of voor iemand om wie je geeft door ze een draadloze speaker te geven zodat ze naar al hun favoriete muziek kunnen luisteren, of een powerbank zodat ze hun tablet of telefoon kunnen opladen waar en wanneer ze maar willen.

Kerstcadeaus voor mannen

Kerstcadeaus voor mannen

Maak de man in je leven blij. Als hij graag games speelt, voeg dan een nieuwe PlayStation 5-game toe aan zijn collectie of een drone om de wereld op een nieuwe manier te verkennen.

Kerstcadeaus voor vrouwen

Kerstcadeautjes voor kinderen

Top 9 kerstcadeautjes onder de € 50,-

Ovenhapjes, klinkende glazen, misschien een traditioneel gezelschapsspel of de zoveelste keer Home Alone bekijken samen … we kunnen niet wachten om kerst te vieren. Maar voor we dat doen tippen we je nog snel de top 9 van de kerstcadeautjes onder €50! Want scoren met je cadeau hoeft écht geen fortuin te kosten.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen
Seizoensitems

15. mei

EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen

Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 organiseert Duitsland het EK voetbal. Dat betekent weer tal van matchen bekijken, spanning, frustratie en plezier. We hebben alle benodigdheden voor je op een rijtje gezet, zodat je het EK 2024 thuis of onderweg zorgeloos kan beleven.

15. mei

Lees meer over
BTW-dagen bij MediaMarkt
Seizoensitems

27. februari

BTW-dagen bij MediaMarkt: shop met BTW-voordeel

Het beste moment om een smartphone, laptop of smart-tv te scoren? Markeer de BTW-dagen in je agenda, want tijdens deze actieweek betaal jij geen belasting op je aankopen van meer dan €100,-. Je kan kiezen uit een groot deel van ons assortiment, zowel online als in de winkel.

27. februari

Lees meer over
Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?
Seizoensitems

16. januari

Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?

Een TSA-slot is een essentieel reisaccessoire voor iedereen die naar of binnen de Verenigde Staten reist. Deze speciale sloten stellen de Transportation Security Administration in staat je bagage te inspecteren zonder schade te berokkenen. In dit artikel duiken we dieper in het hoe en waarom van TSA-sloten. Lees verder om meer te ontdekken.

16. januari

Lees meer over