MM logo red

Solden 2024 in België: wanneer en hoe je superkansen grijpen?

Milan26 JUNI 2024
unknown description

Daar zijn de solden weer! Ook deze keer geniet je tijdens de soldenperiode van heel wat interessante aanbiedingen bij MediaMarkt, want er staan online en in de winkels ontelbare producten voor je klaar aan hoge korting. Heb je een nieuwe wasmachine nodig of wil je jezelf verwennen met de nieuwste smartphone of laptop? Profiteer dan van de solden om je spullen extra voordelig te kopen.

Wat

Juli is niet alleen een van de zonnigste maanden, maar ook de soldenmaand. Winkeliers ruimen hun stock op om plaats te maken voor nieuwe collecties en bieden daarom flinke kortingen of spotprijzen aan. Zelfs verkoop met verlies is tijdens deze periode toegestaan. Ook MediaMarkt pakt uit met speciale aanbiedingen en promoties. Grijp deze kans om jezelf te trakteren en schaf eindelijk die smartphone of tv van je dromen aan. 

Zomersolden in België

Zomer

In de zomer ruimen winkeliers hun voorraden op om plaats te maken voor het winterassortiment. In België lopen de zomersolden dit jaar van zaterdag 1 juli tot en met 31 juli 2024. Grijp je kans om te genieten van ongelofelijke kortingen en verlaagde prijzen op een breed scala aan producten. Bij MediaMarkt vind je kortingen in elke categorie: van inbouwapparatuur tot grote elektrische apparaten, en van keuken- en huishoudelijke apparaten tot gaming & entertainment. Bezoek ons online of kom langs in een van onze vele je MediaMarkt-vestigingen. 

Wanneer zijn de wintersolden in België?

Wanneer

In België is de soldenperiode gereglementeerd: winkeliers mogen 2 keer per kalenderjaar solden organiseren. De 2 verkoopperiodes zijn wettelijk vastgesteld. De wintersolden van 2024 liepen van woensdag 3 januari tot en met 31 januari. 

Retourneren, omruilen en terugbetalen tijdens de solden

Retour

Tijdens de solden gelden er specifieke voorwaarden voor retourneren, omruilen en terugbetalen. Koop je soldenartikelen online, dan heb je altijd 30 dagen tijd om ze terug te sturen. Als je echter soldenartikelen rechtstreeks in de winkel aanschaft, dan kan je deze niet retourneren of omruilen als ze je niet bevallen. Je kan ze enkel terugbrengen als ze gebreken vertonen of defect zijn, en onder de garantie vallen. 

Hoe zit het met garantie tijdens de solden?

Garantie

De wettelijke garantie van 2 jaar vanaf de aankoopdatum geldt ook tijdens de solden. Bij MediaMarkt kan je zelfs kiezen voor Garantie+, waardoor je 3 jaar extra garantie krijgt en je artikel in totaal 5 jaar gedekt is. Voor meer informatie over onze garanties kan je terecht bij een van onze medewerkers in je favoriete MediaMarkt-winkel

De beste promoties voor laptops

Koop je smartphone met korting

Scoor je smartwatch in de aanbieding

Smartwatch

Wil je weer beginnen sporten om het zomerlichaam van je dromen te bereiken? Niets werkt zo motiverend als een smartwatch. Hiermee kan je je trainingen bijhouden, je vooruitgang volgen, oefeningen krijgen voorgesteld en, als hij gekoppeld is aan je smartphone, in contact blijven met vrienden en familie. Profiteer van de solden en trakteer jezelf op de wearable die je bij je past. 

Kortingen op energiezuinige wasmachines en droogkasten

Trakteer jezelf op een home cinema in de solden

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen
Seizoensitems

15. mei

EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen

Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 organiseert Duitsland het EK voetbal. Dat betekent weer tal van matchen bekijken, spanning, frustratie en plezier. We hebben alle benodigdheden voor je op een rijtje gezet, zodat je het EK 2024 thuis of onderweg zorgeloos kan beleven.

15. mei

Lees meer over
BTW-dagen bij MediaMarkt
Seizoensitems

27. februari

BTW-dagen bij MediaMarkt: shop met BTW-voordeel

Het beste moment om een smartphone, laptop of smart-tv te scoren? Markeer de BTW-dagen in je agenda, want tijdens deze actieweek betaal jij geen belasting op je aankopen van meer dan €100,-. Je kan kiezen uit een groot deel van ons assortiment, zowel online als in de winkel.

27. februari

Lees meer over
Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?
Seizoensitems

16. januari

Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?

Een TSA-slot is een essentieel reisaccessoire voor iedereen die naar of binnen de Verenigde Staten reist. Deze speciale sloten stellen de Transportation Security Administration in staat je bagage te inspecteren zonder schade te berokkenen. In dit artikel duiken we dieper in het hoe en waarom van TSA-sloten. Lees verder om meer te ontdekken.

16. januari

Lees meer over