MM logo red

Vaderdag 2024

Milan26 JANUARI 2024
unknown description

Vier jij ook elk jaar trouw Vaderdag, maar weet je dit jaar niet goed wat je cadeau wilt geven? Wij geven je in dit artikel een paar ideeën, zodat je niet met lege handen bij je vader hoeft aan te komen.

Wanneer is Vaderdag 2024?

Wanneer is Vaderdag 2023?

De eerste Vaderdag vond plaats op 19 juni 1910 in de Verenigde Staten. In de jaren 30 van de vorige eeuw werd deze dag in België geïntroduceerd. Vaderdag valt in België op de tweede zondag van juni. Dit jaar is dat 11 juni. Vaders worden op deze dag in het zonnetje gezet en krijgen meestal een bezoek van hun kinderen, die een cadeau meebrengen. Maar wat geef je deze belangrijke man in jouw leven? Wij helpen je graag verder.

Cadeaus voor de verzorgde vader

Verzorgd

Is jouw vader veel bezig met zijn uiterlijk? Met een scheerapparaat of trimmer werkt hij met gemak zijn snor, baard of bakkebaarden bij. Zo ziet jouw vader er in no time weer fris uit. Bij een goedverzorgd gezicht passen stralende tanden. Een elektrische tandenborstel verwijdert tandplak veel nauwkeuriger dan een gewone tandenborstel. Bovendien voorkomen ze dat je te hard poetst.?

Cadeaus voor de barista vader

Barista

Wist je dat koffie de kans op bepaalde ziektes, zoals alzheimer en hart- en vaatziektes, verkleint? 1 á 2 kopjes per dag dragen bij aan een gezond lichaam. Daarnaast is cafeïne goed voor je spijsvertering, krijg je meer energie en ben je alerter. Als jouw vader een koffieliefhebber is, dan is een gloednieuw koffiezetapparaat iets voor hem. Zo kan hij elke dag genieten van een heerlijk kopje koffie. Ga voor een apparaat met melkfunctie om latte’s en cappuccino’s te bereiden, of koop er een melkopschuimer bij. Uiteraard hebben we ook allerlei koffie-accessoires om je vaders koffie-ervaring nog smeuïger te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kopjes en reisbekers.

Cadeaus voor de sportieve vader

Wearbles

Is jouw vader sportief? Houdt hij graag bij hoeveel hij gelopen heeft? Dan is een sporthorloge iets voor hem. Hardlopen, fietsen, zwemmen en golfen: voor de favoriete activiteiten van je vader is er een sporthorloge waar hij blij van wordt. Is je vader een liefhebber van Apple? Dan is de Apple Watch zeer geschikt. Zo blijft je vader altijd up-to-date én kan hij zijn sportactiviteiten bijhouden. Weet je niet zeker welke wearable het beste bij jouw vader past? We helpen je graag verder met de wearables-keuzehulp.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen
Seizoensitems

15. mei

EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen

Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 organiseert Duitsland het EK voetbal. Dat betekent weer tal van matchen bekijken, spanning, frustratie en plezier. We hebben alle benodigdheden voor je op een rijtje gezet, zodat je het EK 2024 thuis of onderweg zorgeloos kan beleven.

15. mei

Lees meer over
BTW-dagen bij MediaMarkt
Seizoensitems

27. februari

BTW-dagen bij MediaMarkt: shop met BTW-voordeel

Het beste moment om een smartphone, laptop of smart-tv te scoren? Markeer de BTW-dagen in je agenda, want tijdens deze actieweek betaal jij geen belasting op je aankopen van meer dan €100,-. Je kan kiezen uit een groot deel van ons assortiment, zowel online als in de winkel.

27. februari

Lees meer over
Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?
Seizoensitems

16. januari

Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?

Een TSA-slot is een essentieel reisaccessoire voor iedereen die naar of binnen de Verenigde Staten reist. Deze speciale sloten stellen de Transportation Security Administration in staat je bagage te inspecteren zonder schade te berokkenen. In dit artikel duiken we dieper in het hoe en waarom van TSA-sloten. Lees verder om meer te ontdekken.

16. januari

Lees meer over