MM logo red

De 6 beste goedkope smartphones

Jasper29 JUNI 2023
unknown description

Eerlijk, zou jij je smartphone nog kunnen missen? Telefoneren, berichten en mails versturen, snel iets opzoeken, je Strava-gegevens bijhouden, muziek luisteren, de weg vinden in een vreemde stad, een date vinden … zowat alles verloopt tegenwoordig via onze smartphones. Gelukkig hangt daar niet altijd een gigantisch prijskaartje aan vast. Wij lijsten de beste goedkope smartphones voor je op.

De beste smartphones onder € 300

De beste smartphones onder € 300

XIAOMI Redmi Note 10 Pro

Dit toestel werkt snel, beschikt over 360°-lichtsensoren waardoor het scherm altijd optimale helderheid biedt en levert mooi en vol geluid dankzij de dubbele stereoluidsprekers. Met de 108MP primaire camera maak je ultraheldere foto’s en haarscherpe nachtopnamen. De 5MP tele-macrocamera geeft de kans om diep in te zoomen zonder de focus te verliezen.

Redmi Note 10 Pro

SAMSUNG Galaxy A23

Uitgerust met meerdere lenzen waarmee je jouw foto’s naar een hoger niveau tilt. Van de 50MP OIS camera voor scherpe, heldere beelden, tot een Ultra Wide, Depth en Macro Camera. De batterij gaat tot wel 2 dagen mee en het toestel laadt extra snel op.

Galaxy A23

XIAOMI Redmi Note 11S

Vliegensvlug schakelen tussen verschillende apps is geen probleem voor de Helio G96 Octa Core processor. Bovendien heb je met 4 achtercamera’s en 1 voorcamera altijd de juiste lens bij de hand voor elke situatie. De vingerafdruksensor en slimme gezichtsherkenning zorgen voor extra beveiliging (privacy first!), terwijl de LiquidCool technologie ervoor zorgt dat je toestel zelfs bij intens gebruik vlot blijft werken.

Redmi 11S

De beste smartphones onder € 200

De beste smartphones onder € 200

MOTOROLA Moto E32

Een stijlvolle en duurzame smartphone, voorzien van een AI-gedreven camerasysteem voor de strafste beelden en portretten. Zijn vlotte werking heeft hij te danken aan de Octa Core processor. Een allround toestel dus, waarvoor je niet te diep in de buidel moet tasten.

Moto E32

XIAOMI Redmi 9A

Een slim toestel dat perfect aansluit bij je dagelijkse noden: van een handige Palm Shutter-functie om de perfecte groepsselfies te nemen, tot een extreem lange standby-batterijduur van wel 34 dagen. De blauwlichtbescherming zorgt ervoor dat je ogen de tijd die je doorbrengt met je smartphone goed verdragen.

Redmi 9A

SAMSUNG Galaxy A13

Geen enkel detail gaat verloren op het grote 6,6” Infinity V-display dat reikt van hoek tot hoek en met maar liefst 5 verschillende camera’s maak je in alle omstandigheden straffe beelden. De stevige Octa Core processor en 4 GB RAM-geheugen zorgen ervoor dat de smartphone over de nodige werkkracht beschikt om al je favoriete apps vlotjes te gebruiken en af te wisselen.

Galaxy A13

De beste smartphones van 2022