MM logo red

Wat is MagSafe?

unknown description

MagSafe is een innovatief magnetisch bevestigingssysteem van Apple, ontworpen voor draadloos opladen en accessoires. Het biedt een veilige en handige manier om apparaten te bevestigen en snel op te laden, zonder gedoe met kabels. MagSafe is compatibel met iPhone-modellen vanaf de iPhone 12 en nieuwere versies.

Hoe werkt MagSafe?

Hoe werkt MagSafe?

MagSafe werkt door middel van magneten in zowel de iPhone als de bijbehorende accessoires. In de iPhone bevindt zich een ronde magneetring en een speciale spoel voor draadloos opladen. Wanneer je een MagSafe-accessoire, zoals een draadloze oplader of een hoesje, op de achterkant van je iPhone plaatst, zorgen de ingebouwde magneten ervoor dat het accessoire stevig en correct vastzit. Dit zorgt niet alleen voor een veilige bevestiging, maar ook voor een optimale uitlijning van de spoelen, wat resulteert in efficiënt draadloos opladen. De accessoires communiceren ook met de iPhone, waardoor ze slimme functies kunnen bieden, zoals het weergeven van informatie op het scherm wanneer ze zijn bevestigd. MagSafe maakt gebruik van magnetische krachten om accessoires eenvoudig en veilig aan je iPhone te koppelen, wat zowel opladen als extra functionaliteit mogelijk maakt.

Apple MagSafe-chargers

Apple MagSafe-chargers

MagSafe-chargers zijn innovatieve laders van Apple die gebruikmaken van magnetische technologie om draadloos opladen en accessoires te optimaliseren. Ze zijn ontworpen om te werken met iPhone-modellen vanaf de iPhone 12 en hoger. De werking van MagSafe-chargers is eenvoudig en effectief. In de achterkant van deze iPhones bevindt zich een ronde magneetring en een speciale draadloze oplaadspoel. Wanneer je een MagSafe-oplader tegen de achterkant van je iPhone plaatst, trekken de ingebouwde magneten het oplaadaccessoire stevig aan en positioneren het correct. Dit garandeert niet alleen een veilige hechting, maar ook een optimale uitlijning van de oplaadspoelen, wat resulteert in snel en efficiënt draadloos opladen.

Wat betreft het vermogen, kunnen MagSafe-chargers tot 15 watt aan vermogen leveren, wat veel sneller is dan de meeste standaard draadloze opladers. Dit betekent dat je je iPhone snel oplaadt zonder gebruik van een kabel. Je hebt ook de mogelijkheid om je iPhone onderweg met een MagSafe-powerbank op te laden, wat heel handig is als er geen stopcontact in de buurt is.

Op welke apparaten gebruik je MagSafe?

Op welke apparaten gebruik je MagSafe?

Je kan MagSafe gebruiken op verschillende Apple-apparaten, met name iPhones en accessoires die deze technologie ondersteunen. Het is beschikbaar voor iPhone-modellen vanaf de iPhone 12-serie en nieuwer, zoals de iPhone 13, 14 en 15. Naast iPhones kun je MagSafe ook gebruiken met diverse accessoires zoals draadloze opladers (powerbanks), hoesjes, telefoonhouders en kaarthouders.

De diverse accessoires van MagSafe

Bij MediaMarkt vind je een verscheidenheid aan accessoires die van de MagSafe-technologie gebruikmaken. Deze accessoires zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos met de magnetische eigenschappen van MagSafe te werken. Hierdoor kan je niet alleen je iPhone snel opladen, maar ook handige accessoires bevestigen die je gebruikservaring met Apple-apparaten verbeteren.

Powerbank

Powerbank

Met een MagSafe-powerbank in je bezit hoef je nooit meer zonder batterij te zitten. Deze handige accessoire is speciaal ontworpen voor gebruik met Apple-apparaten en maakt draadloos opladen een fluitje van een cent. Je klikt de powerbank magnetische vast op de achterkant van je iPhone en geniet van snelle en betrouwbare oplaadmogelijkheden, waar je ook bent. Dankzij zijn compacte vormgeving en duurzame batterij is de MagSafe-powerbank een onmisbare metgezel voor onderweg.

Hoesjes

Hoesjes

MagSafe-hoesjes zijn de optimale aanvulling voor je iPhone. Ze zijn speciaal ontworpen om naadloos op je apparaat aan te sluiten en bieden niet alleen bescherming, maar ook handige magnetische functies. Deze hoesjes klikken moeiteloos vast op je iPhone dankzij de ingebouwde MagSafe-technologie. Hierdoor blijven accessoires zoals wallets en draadloze opladers stevig op hun plaats. Bovendien zijn MagSafe-hoesjes verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zodat je je iPhone in stijl kan personaliseren en beschermen.

Telefoonhouders

Telefoonhouders

MagSafe-telefoonhouders bieden je ultiem gebruiksgemak in je auto. Deze houders zijn speciaal ontworpen voor iPhones en maken gebruik van de geïntegreerde MagSafe-technologie om je toestel veilig vast te houden tijdens het rijden. Je bevestigt de houder eenvoudig op je dashboard of ventilatierooster en je iPhone klikt magnetisch op zijn plek. Hierdoor heb je altijd zicht op je scherm voor navigatie en handsfree bellen. Bovendien bestaan er MagSafe-telefoonhouders voor draadloos opladen.

Kaarthouders

Kaarthouders

Met MagSafe-kaarthouders wordt je iPhone nog veelzijdiger. Deze handige accessoires klikken magnetisch aan de achterkant van je iPhone met MagSafe, waardoor je snel toegang hebt tot je essentiële kaarten, zoals creditcards of ID. Deze slanke en compacte kaarthouders zijn een praktische aanvulling op je iPhone, waardoor je je portemonnee thuis kunt laten. Ze zorgen ervoor dat je altijd je belangrijkste kaarten bij de hand hebt, zonder dat je extra zakken of hoesjes hoeft mee te nemen.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn