MM logo red

Inhoud

De nieuwe Samsung Galaxy: dit mag je verwachten

unknown description

Naar goede gewoonte wordt verwacht dat Samsung begin volgend jaar, dus in januari of februari 2023, de opvolger van de Galaxy S22-reeks zal voorstellen. Hoogstwaarschijnlijk zit er dus een nieuwe S23, S23+ en S23 Ultra aan te komen. De geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren. Op deze pagina verzamelen wij de laatste geruchten voor je. Wil je geen enkel nieuwtje missen? Laat dan zeker je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden en je de nieuwe Samsung-smartphone als eerste in huis kunt halen.

Design

design
*Afbeelding van de S22-serie ter illustratie

Om te beginnen: wat weten we al over het design? Het ontwerp van de nieuwste telg in de Galaxy S-familie lijkt niet heel hard te verschillen van zijn voorganger, de S22. De nieuwe smartphone krijgt naar alle waarschijnlijkheid opnieuw een scherm van 6,1 inch, al worden de hoeken misschien wel een tikkeltje ronder. De nieuwe Samsung Galaxy zou wel uitgerust worden met een grotere batterij, waardoor de smartphone misschien een paar millimeter dikker wordt. Al zal je daar met het blote oog amper iets van merken.

Display en accu

Display en accu
*Afbeelding van de S22-serie ter illustratie

Zoals we hierboven al zeiden, de opvolger van de S22 krijgt vermoedelijk een iets grotere 3900-mAh-accu dan zijn voorganger. Al waren er hier en daar ook geruchten over het feit dat de nieuwe Samsung Galaxy net een piepkleine batterij zou krijgen. In ieder geval wordt er sterk ingezet op een nieuwe batterij met een lange levensduur. Een versie van het nieuwe model zou waarschijnlijk met 6,6-inch display en 5000-mAh-batterij uitgerust zijn.

Camera

Camera
*Afbeelding van de S22-serie ter illustratie

Tot hiertoe lijkt de nieuwe Samsung Smartphone dus niet veel te verschillen van zijn voorganger, maar de camera zou een hele nieuwe stap betekenen: de camera wordt vermoedelijk los op de behuizing geplakt (zoals je nu ook ziet bij de S22 Ultra), maar gaat er wel sterk op vooruit qua kwaliteit. Het nieuwe model zal waarschijnlijk over een nieuwe 200 megapixel-camera beschikken, wat een heel verschil is met de 108 megapixel-camera van de S22 Ultra. De 12 MP Ultra wide camera die verwacht wordt, zal waarschijnlijk ook op de nieuwe Samsung Smartphone te vinden zijn.

Prestaties

Prestaties
*Afbeelding van de S22-serie ter illustratie

En er is nog meer uitgelekt. De nieuwste Samsung-smartphone zou misschien gebruik maken van een Snapdragon 8 Gen 2-processor. Volgens onze bronnen wordt dit volgend jaar de snelste mobiele chip op de markt. En dat zou natuurlijk wel een stevige upgrade betekenen in vergelijking met voorganger S22.

De nieuwste Samsung-smartphone van dit moment: S22

De nieuwste Samsung-smartphone van dit moment: S22
*Afbeelding van de S22-serie ter illustratie

Geruchten in overvloed, maar op dit moment is dus nog steeds de S22 de jongste smartphone uit de Galaxy S-clan. Zoals altijd biedt de S-serie absolute topklasse. Er zijn 3 verschillende modellen op de markt: de gewone S22, de iets grotere Plus-versie en de grootste van de 3: de Samsung Galaxy S22 Ultra, met de beste camera en een Edge Quad HD+ scherm. Drie toptoestellen waar elke liefhebber sowieso voor valt.