MM logo red

Een nieuw tijdperk breekt aan: Galaxy AI op diverse Samsung-producten

unknown description

Een tijdperk van intelligente technologie dient zich aan. De introductie van Galaxy AI op een ruim assortiment Samsung-producten verandert de manier waarop we onze apparaten gebruiken ingrijpend. Galaxy AI, een geavanceerde vorm van kunstmatige intelligentie, brengt een revolutie teweeg in de manier waarop we smartphones en tablets gebruiken*.

Galaxy AI is nu beschikbaar op de Samsung Galaxy S23 Series, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5 en Tab S9 Series, wat een waaier aan innovatieve mogelijkheden binnen handbereik brengt. Van gepersonaliseerde assistentie tot intelligente camerafuncties en verbeterde prestaties, Galaxy AI is klaar om je digitale ervaring compleet te veranderen. Ervaar het gemak en de intelligentie van Galaxy AI op je favoriete Samsung-toestellen en ontdek de wondere wereld van de moderne technologie. Welkom in de wereld van Galaxy AI, waar de nieuwe toekomst begint.

Circle to Search met Google

Samsung AI - Circle to search

Maak kennis met 'Circle to Search', een innovatieve zoekoptie die het vinden van informatie vereenvoudigt. Stuit je op een stijlvol T-shirt bij een van je volgers tijdens het scrollen op je sociale media? Omcirkel het, zoek en je vindt het. Op zoek naar de optimale rugzak voor je aanstaande backpackavontuur? Omcirkel het artikel, start de zoekopdracht en vind exact wat je nodig hebt.

Photo Assist

Samsung AI - Photo assist

Als je foto's niet helemaal uitpakken zoals je had verwacht, biedt Photo Assist uitkomst om ze naar eigen inzicht te bewerken. Daarnaast verwijder je eenvoudig ongewenste reflecties of objecten op de achtergrond met de Object Eraser-functie. Wanneer je nog een stapje verder wilt gaan, verplaats je objecten of personen met de compositiefunctie of je vult simpelweg een ontbrekende achtergrond aan. Dure en ingewikkelde apps zijn verleden tijd; deze functies laten je direct aan de slag gaan van zodra je foto is gemaakt.

Chat Assist & Note Assist

Samsung AI - Chat Assist

Krijg je een belangrijk telefoontje uit het buitenland, maar heb je enkel tijd om even te chatten? Galaxy AI biedt de oplossing. Chat Assist vertaalt vlot je chatberichten via WhatsApp en sociale media. Verder schakel je snel en moeiteloos van een zakelijk naar een informeel gesprek dankzij de praktische Tone Change-functie.

Met Note Assist maak je in een oogwenk aantekeningen en notities voor je vakantie of plan je je dinermenu. Autoformat helpt je dan weer om je notities netjes bij te houden en lange teksten in beknopte samenvattingen om te zetten. Deze intelligente assistent vereenvoudigt zowel je werk- als privéleven. Galaxy AI zorgt er simpelweg voor dat je altijd en iedereen een stap voor bent.

Live Translation

Samsung AI - Live Translation

Wil je rechtstreeks met je vrienden kunnen babbelen? Dat kan met Live Translate. Met Live Translate wordt je gesprek direct voorzien van de vertaling. Hierdoor zijn gesprekken met anderstalige vrienden wereldwijd mogelijk.

Live Translation-gesprekken gaan nu soepeler dan ooit met de Samsung Galaxy Buds, mede door de verbeterde stemherkenning. Beeld je in: terwijl de ene persoon praat via de telefoon, luistert de andere moeiteloos mee met de Galaxy Buds, zelfs in verschillende talen, wat een natuurlijke en vlotte communicatie mogelijk maakt.

Test Galaxy AI uit

Samsung AI - Try it now

Test Galaxy nu snel op je smartphone uit en ontdek wat Galaxy AI allemaal kan. Scan de QR-code in de afbeelding hiernaast of klik op de button hieronder om meer te weten te komen.

*Het inloggen met een Samsung-account is vereist voor bepaalde AI-functies. Deze Galaxy AI-functies zijn tenminste tot eind 2025 gratis op ondersteunende Samsung Galaxy-apparaten.