MM logo red

Alles over de nieuwe Samsung Galaxy S24 series

Jasper15 JANUARI 2024
unknown description

Een vliegende start van het jaar met Samsung, ze brengen Galaxy AI in hun ecosysteem en lanceren 3 nieuwe modellen in hun S-series! De gloednieuwe serie bestaat uit de Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra met S Pen. De modellen geven je een nieuwe manier om AI te ontdekken; het is een nieuwe manier van connecteren, creëren en spelen. Ze hebben een iconisch design met satijnen afwerkingen en een betere grip. Ga je liever voor de top premium uitstraling? Dan is de Galaxy S24 Ultra met S pen zeker iets voor jou. Ben je benieuwd naar wat deze gloednieuwe S-series precies te bieden heeft? Ontdek het hier.

Circle to search met Google

Circle to search with Google

Benieuwd naar een nieuwe manier van zoeken? De Galaxy S24-series bevat de Circle to search-optie wat het opzoeken van informatie nog gemakkelijker maakt.

Ben je aan het scrollen op sociale media en draagt een van je volgers een geweldig T-shirt? Omcirkel het, zoek het en vind het.

Op zoek naar de perfecte rugzak voor je volgende rugzakreis? Omcirkel het, zoek het en vind het.

Gemakkelijk toch?

Photo Assist

Galaxy AI Photo Assist

Is het resultaat toch niet zoals je had verwacht? Geen nood, want met de Galaxy AI Photo Assist kan je je foto's bewerken hoe je zelf wilt.

Ook kan je gemakkelijk ongewenste reflecties of objecten in de achtergrond verwijderen met de Object Eraser-functie.

Wil je graag nog een stapje verder gaan? Het is ook mogelijk om objecten of personen te verplaatsen via de compositiefunctie.

Dure en moeilijke apps zijn niet meer nodig in deze tijd, je kan met deze functies meteen aan de slag als je foto is vastgelegd!

Nightography

Nightography

Ga je graag naar concerten of leef je graag 's nachts? De hoofdcamera van de Galaxy S24 Ultra bestaat uit 200 megapixels, wat 's nachts en overdag zorgt voor een haarscherpe fotografie.

Ook de Zoomlens is nog sterker geworden; nu kan je tot 5 keer inzoomen en kwalitatieve foto's en video's maken zonder details te verliezen.

Geen nood meer om dure concertickets te kopen om je favoriete band te zien dankzij deze lens!

Ultieme gaming performance

Ultieme gaming performance

Ontdek een nieuwe manier van spelen met de Samsung Galaxy S24.

Speel je favoriete games of speel video's af op het heldere edge-to-edge display met Vision Booster: het laat je genieten van rijke kleuren en diepe contrasten.

De Galaxy S24 is een upgrade in je gamewereld. Door Ray Tracing komen je games nog meer tot leven. Zelfs lichtreflecties en schaduwen worden realistischer weergegeven.

Een pauze nemen tijdens het gamen? Is niet meteen nodig! De VaporChamber zorgt ervoor dat je toestel niet oververhit raakt en de batterij langdurig meegaat.

Flipsuit Case Card

Flipsuit Case Card

Ontdek de Flipesuit Case Card-collectie van de altijd trending Keith Haring om je smartphone te beschermen en op te vrolijken.
De GIF kan worden gebruikt door een NFC-kaart in de Galaxy S24 Series Case te steken en een live holistische achtergrond te tonen.

Samsung Galaxy Ecosysteem

Samsung Galaxy Ecosysteem

Welkom bij het Samsung Galaxy Ecosysteem, waar jouw digitale ervaring centraal staat. Ontdek de kracht van naadloze samenwerking tussen je smartphone, tablet, smartwatch en meer. Schakel moeiteloos tussen apparaten, deel bestanden zonder gedoe en ervaar geoptimaliseerde functies die perfect op elkaar zijn afgestemd. Het Galaxy Ecosysteem is een slimme synergie die jouw leven vereenvoudigt en verrijkt. Waar wacht je nog op? Stap in en ontdek hoe het ecosysteem jouw digitale wereld transformeert.

Graag een abonnement bij je nieuwe Galaxy S24 Series combineren?

Telefoonabonnementen

Dankzij onze Proximus-abonnementsaanbiedingen kan je al starten aan het Galaxy AI-avontuur vanaf € 0,-!
Door het combineren van een abonnement met de exclusieve inruilbonus voor de lancering van deze nieuwe smartphones, kunnen wij je de Galaxy S24 en S24 Ultra aanbieden vanaf €0,-! *
Klik hier voor meer informatie over deze aanbiedingen en maak een afspraak met een van onze specialisten.

* Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Meer informatie via onderstaande link of in een van onze winkels.