MM logo red

Zet de zon op repeat met de beste party-speakers en koptelefoons

Anouk16 MEI 2024
unknown description

Een frisse cocktail of mocktail, gloeiende kolen op de BBQ en je favoriete muziek. Dat is het ideale recept voor een geslaagde zomerdag of -avond. Is het tijd om een nieuwe party-speaker aan te schaffen? Geniet jij graag van de avondzon met je draadloze koptelefoon? Lees dan zeker verder, want samen met MediaMarkt beleef je een onvergetelijke zomer.

Breng iedereen in de feeststemming met een party-speaker

Breng iedereen in de feeststemming met een party-speaker

Party-speakers zijn grote draadloze luidsprekers die uiterst geschikt zijn om je zomerse dagen en avonden te vullen met sfeer en gezelligheid. Verbind ze via bluetooth met je smartphone of tablet en het feest kan beginnen. Organiseren je vrienden een zwempartij en ben jij verantwoordelijk voor de muziek? Kies dan voor een draagbare party-speaker met een handvat die je makkelijk kan vervoeren en verplaatsen. Is jouw huis deze zomer de plek bij uitstek voor gezellige zomeravonden? Dan is de draagbaarheid minder van belang en ben je vogelvrij in je keuze. Waarschuw dan wel even je buren. Of nog beter, nodig ze uit. Zing je graag mee? Neem dan een kijkje bij onze modellen die voorzien zijn van een bijhorende microfoon en laat iedereen meegenieten.

Een heerlijke zomervibe, waar je ook bent

Een heerlijke zomervibe, waar je ook bent

Ook als je deze zomer een dag naar het strand gaat met vrienden en familie is je party-speaker de sfeermaker. Laad je speaker op voor vertrek en geniet uren van je favoriete muziek. Deze bluetooth-speakers werken namelijk draadloos en zijn voorzien van een krachtige batterij. Bovendien hebben de meeste party-speakers een waterbestendige behuizing waardoor je ze ook in de buurt van het water mag zetten. Ga je naar de zee, een meer of een zwembad? Je party-speaker kan altijd mee.

Geniet van een extra zwoele zomeravond met je draadloze koptelefoon

Geniet van een extra zwoele zomeravond met je draadloze koptelefoon

Je favoriete muziek door je oren, je heerlijk comfortabele ligstoel en een prachtige zonsondergang. Dat is pas echt genieten. Sluit jij na een drukke zomerdag de wereld graag even van je af? Met een koptelefoon luister jij naar de muziek die jij wilt, en zonder je je even af, wanneer je maar wilt. Kies voor een in-ear of over-ear koptelefoon met noise-cancelling om echt helemaal tot rust te komen.

Zo zet MediaMarkt de zon op repeat deze zomer

Zo zet MediaMarkt de zon op repeat deze zomer

Zet jij de BBQ, het zwembad, de cocktails en je favoriete afspeellijst alvast klaar? Dan zorgen wij voor voldoende volume en bas. Want ook dit jaar vind je bij MediaMarkt weer zomerse superdeals die als muziek in je oren klinken. Ontdek onze volledige collectie zomerdeals en kies een party-speaker of koptelefoon die helemaal bij je zomerplannen past.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Welke soundbar kopen?
Speakers

Welke soundbar kopen? Wij geven je advies & tips

Lees meer over