MM logo red

Sonos Ace: zorgvuldig ontworpen, meesterlijk getuned

Anouk28 MEI 2024
unknown description

Sonos Ace is de allereerste Sonos-koptelefoon en sluit perfect aan bij hun high-end audio-assortiment. Je beleeft elke frequentie met maximale precisie en helderheid voor een exceptionele geluidservaring. Maximaliseer de meeslependheid met lossless streaming, ruimtelijke audio, dynamische hoofdtracking en noise-cancelling van topklasse. Meer weten? In dit artikel ontdek je alles over Sonos Ace.

Sonos Ace in een oogopslag

Sonos Ace in een oogopslag

Sonos Ace is een premium draadloze over-ear-koptelefoon. Zijn innovatieve functionaliteiten bieden exact wat je van Sonos verwacht:

 • Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking
 • Lossless audio
 • Active noise-cancelling
 • Aware-modus
 • Ontworpen voor comfort
 • Tot wel 30 uur batterijduur
 • Snel opladen
 • Duidelijkere telefoongesprekken
 • Bluetooth
 • Werkt met Apple en Android

Ontdek Sonos Ace: alles wat je koptelefoon hoort te zijn

Met de Sonos Ace-koptelefoon ervaar je muziek zoals nooit tevoren. De krachtige kenmerken van dit toestel brengen verschillende voordelen met zich mee.

High-fidelty geluid dat alleen van Sonos kan komen

High-fidelty geluid dat alleen van Sonos kan komen

De draadloze Sonos Ace-koptelefoon is zorgvuldig ontworpen en afgestemd door en voor de meest ervaren oren in de industrie en creëert de diepste connectie met geluid. Elk speciaal ontworpen onderdeel werkt samen met geavanceerde software om je te omringen met high-fidelty audio. Hierdoor ervaar je elke noot, van kristalhelder hoog tot donderende bass, nog intensiever.

uitgebalanceerde geluidsprofiel

Dankzij de dynamische driver hoor je het meest uitgebalanceerde geluidsprofiel dat optimaal gepositioneerd is voor precieze geluidsweergave. Zo hoor je elke frequentie zonder vervorming.

De getunnelde akoestische architectuur verbetert de bass van elke driver

De getunnelde akoestische architectuur verbetert de bass van elke driver zodat het alle nuances en details in je favoriete muziek en entertainment onthult.

Geniet van een toonaangevende Dolby Atmos-ervaring met dynamische hoofdtracking

Geniet van een toonaangevende Dolby Atmos-ervaring met dynamische hoofdtracking. Voel je omringd door hyperrealistisch geluid dat van elke kant komt, en ontdek de verschillende elementen van de muziek terwijl je beweegt.

Gemaakt om te horen wat je echt wilt horen

Gemaakt om te horen wat je echt wilt horen

Actieve ruisonderdrukking van wereldklasse maakt gebruik van optimaal geplaatste microfoons die extern geluid heel nauwkeurig opvangen en neutraliseren. Hierdoor geniet je optimaal van wat je wél wilt horen. Zet de Aware-modus aan om te ervaren wat er om je heen gebeurt.

innovatief mechanisme die ervoor zorgt dat je je koptelefoon eenvoudig en precies kunt afstellen

Met aandacht ontworpen voor ultiem comfort

Elk element van Sonos Ace is zorgvuldig ontworpen voor akoestische topprestaties, maximaal comfort en dagelijks gebruik:

 • Binnenin de oorschelp zorgt een innovatief mechanisme ervoor dat je de koptelefoon eenvoudig en precies kunt afstellen, zodat de druk op je hoofd gelijk verdeeld is en er een perfecte akoestische afsluiting ontstaat.

Het oorkussen is verpakt in zacht memory foam
 • Het ruime oorkussen is verpakt in zacht memory foam, bedekt met leerachtig materiaal en minimaliseert het contact met je oor.

Sonos heeft zorgvuldig rekening gehouden met verschillende hoofdvormen
 • Omdat het frame zo licht is, vergeet je bijna dat je een koptelefoon draagt.
 • Sonos heeft zorgvuldig rekening gehouden met verschillende hoofdvormen, maten, kapsels en accessoires zoals brillen.

Ervaar geluid als nooit tevoren met Sonos Ace

De draadloze Sonos Ace over-ear-koptelefoon is je partner voor het luisteren van muziek, maar ook voor het voeren van kraakheldere telefoongesprekken en het beleven van meeslepende home cinema-ervaringen. Zijn lange batterijduur maakt alles mogelijk.

Kristalheldere telefoongesprekken

Kristalheldere telefoongesprekken

Beamforming microfoons richten zich op je stem en onderdrukken achtergrondgeluid, zodat elk woord dat je zegt duidelijk en helder is.

De meest precieze en meeslepende home cinema-ervaring

De meest precieze en meeslepende home cinema-ervaring

Schakel tv-audio van een geschikte Sonos-soundbar over naar Sonos Ace als je niemand in huis wilt storen, en laat je omringen door meeslepend surroundgeluid en ruimtelijke audio. Dolby Atmos dompelt je onder in een 3-dimensionaal geluidsveld. De dynamische hoofdtracking detecteert zelfs de kleinste bewegingen van je hoofd, en past het geluid aan zodat je altijd middenin elke scène zit.

Een batterij die maar doorgaat en razendsnel laadt

Een batterij die maar doorgaat en razendsnel laadt

Luister of praat tot wel 30 uur terwijl active noise-cancelling ingeschakeldis. Een snelle oplaadsessie van 3 minutengeeft je 3 uur extra batterijduur met de bijgeleverde USB-C kabel. De 3,5 mm-kabel zorgt ervoor dat je met je favoriete analoge audiobronnen of in-flight-entertainment kunt verbinden.

Ga voor gebruiksvriendelijke precisie

De premium Sonos Ace over-ear-koptelefoon zorgt niet enkel voor ongekende geluidskwaliteit, maar is ook enorm gebruiksvriendelijk.

Supernatuurlijke bediening

Supernatuurlijke bediening

De intuïtieve fysieke bediening maakt het aanpassen van volume, beheren van noise-cancelling, overslaan van nummers, aannemen van oproepen en het activeren van je spraakassistent natuurlijker dan ooit. Draagdetectie zorgt ervoor dat je audio automatisch pauzeert wanneer je je koptelefoon afdoet, om weer verder te gaan waar je gebleven was zodra je hem weer opzet.

Verbind moeiteloos met andere apparaten

Verbind moeiteloos met andere apparaten

Sonos Ace is klaar om te spelen vanaf hij uit de doos komt. Je kan op elk moment 2 apparaten koppelen en ertussen schakelen zonder een beat te missen. Verbinden met bekabelde audiobronnen doe je met de inbegrepen USB-C kabel.

Personaliseer alles met de app

Personaliseer alles met de app

Gebruik de Sonos-app om je ruimtelijke audio-ervaring te personaliseren en pas de EQ en andere instellingen aan naar jouw voorkeur.

Duurzaamheid boven alles

Sonos Ace heeft een duurzaam ontwerp. Van gerecycleerde materialen tot vervangbare oorkussens: deze koptelefoon versterkt je luisterervaring en vermindert je impact op het milieu.

Duurzaamheid boven alles
 • Herbruikte materialen: om circulariteit te bevorderen en afval te minimaliseren, zijn zowel Sonos Ace als de travel case gemaakt van post-consumer recycled plastic.
 • Gemaakt om lang mee te gaan: duurzame materialen, inclusief eenvoudig vervangbare oorkussens, zorgen voor langdurige prestaties voor jou en minder impact op het milieu.
 • Ecologische verpakking: de verpakking is volledig recycleerbaar en gemaakt van duurzaam vervaardigd papier dat is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council®.

Wat je zeker nog moet weten over Sonos Ace

 1. Ruimtelijke audio vereist een compatibel apparaat en compatibele content. Zie faq.sonos.com/spatial-requirements voor meer informatie. Sonos Ace moet geregistreerd zijn in de Sonos-app om dynamische hoofdtracking in te schakelen.
 2. Lossless audio vereist een compatibel apparaat en compatibele content. Zie faq.sonos.com/lossless-requirements voor meer informatie.
 3. Sonos Ace moet geregistreerd zijn in de Sonos-app om bluetooth multipoint in te schakelen.
 4. Batterijduur varieert afhankelijk van gebruik, instellingen en andere factoren.
 5. Razendsnel opladen bij 0% batterij. Volledig opgeladen in maximaal 3 uur.
 6. Vereist de Sonos-app en een compatibele Sonos-soundbar. Zie faq.sonos.com/spatial-home-theater voor meer informatie.
 7. Sonos Voice Control is niet beschikbaar in alle talen en landen.
 8. FSC-N003743

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Oordopjes of koptelefoon: wat past het beste bij jouw luisterervaring?
Hoofdtelefoons

Oordopjes of koptelefoon: wat past het beste bij jouw luisterervaring?

Lees meer over