MM logo red

Bedrijfsgeschenkkaart, altijd het juiste cadeau op zak!

MediaMarkt, slim gezien!

MediaMarkt heeft verkooppunten in het hele land. In elke MediaMarkt-winkel is er keuze te over uit een hemelsbreed assortiment van kwaliteitsmerken tegen onklopbare prijzen: TV’s, computer, videocamera’s, Blu-Ray-spelers, espresso-apparaten, printers, speelfilms, GPS-systemen, haardrogers, cd’s, games, gourmet-stellen, MP3-spelers, koelkasten, gsm’s, software en nog veel meer. U kunt uw relaties plezieren met de herlaadbare MediaMarkt Geschenkkaart in de vorm van een betaalkaart. De MediaMarkt Geschenkkaarten hebben een door de schenker te bepalen waarde tussen 10 en 150 euro. De ontvanger van de kaart heeft maar liefst 1 jaar de tijd om ze in het MediaMarkt-verkooppunt van zijn/haar keuze te benutten voor al zijn/haar aankopen. Een onuitputtelijk assortiment van bekende merken tegen ongekende prijzen. Lang niet gek, toch?

De MediaMarkt geschenkkaart, enkel voordelen!

Uw personeel, goede klanten of andere relatienetwerken belonen? Kies voor een formule met alleen maar voordelen voor uzelf en uw medewerkers.

  • U plaatst het bedrag van uw keuze op de MediaMarkt Geschenkkaart, de ontvanger kiest het cadeau van zijn/haar keuze.
  • U stelt iedereen tevreden, want iedereen kiest wat hij zelf leuk vindt.
  • U vindt MediaMarkt-winkels in het hele land.
  • Bij grotere aantallen kunt u de MediaMarkt Geschenkkaart zelfs laten personaliseren met uw logo.
  • Duurzaam en waardevol : de kaart blijft 1 jaar geldig.
  • Snel, makkelijk, veilig: geen kopzorgen voor u.

Hoe gaat u te werk?

U plaatst uw bestelling telefonisch of via mail. U krijgt uw kaarten toegestuurd samen met onze betalingsuitnodiging. Dit gebeurt in alle veiligheid, want de kaarten hebben dan nog geen waarde. U maakt het geld over op onze rekening en uw kaarten worden meteen geactiveerd. Dus vanaf dat moment kunnen ze gebruikt worden in elke MediaMarkt-winkel.

Hoe gaat de ontvanger te werk?

De ontvangers kunnen in hun dichtstbijzijnde MediaMarkt de besteding van hun Geschenkkaart in volledige vrijheid invullen. Ze tonen de kaart simpelweg aan de kassa wanneer ze hun aankopen willen betalen. Het verschuldigde bedrag wordt afgehouden van het totale bedrag op de kaart. De MediaMarkt Geschenkkaart mag zo in verschillende malen opgebruikt worden. Zo makkelijk gaat dat. Voor verdere vragen / opmerkingen en voor het plaatsen van een bestelling kunt U gerust telefonisch contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

MediaMarkt contacteren

Gebruik het formulier om ons te contacteren.