MM logo red

Hoe gaat MediaMarkt om met het coronavirus?

Op deze pagina houdt MediaMarkt je in real-time op de hoogte over de maatregelen die genomen worden in het kader van het coronavirus. Alle info en updates over onze dienstverlening kan je hieronder terugvinden.

Beste klanten,

Welkom! Na afloop van het vorige overlegcomité werden er enkele nieuwe maatregelen omtrent het winkelbezoek vooropgesteld die ingaan vanaf 26 december 2021. We verzoeken u om onze winkel met maximaal 2 personen gelijktijdig te bezoeken, er is ook een maximale capaciteit toegelaten van 1 bezoeker per 10m².

De mondmaskerplicht is nog steeds van toepassing in al onze winkels.
We verzoeken u dus vriendelijk uw mondmasker te dragen, wanneer u een MediaMarkt winkel bezoekt en de 1,5 meter afstand regel toe te passen.

Zoals steeds staan onze medewerkers jullie bij met goede raad over ons ruime gamma aan producten en services. Dit allemaal volgens de veiligheidsregels, zodat iedereen in alle rust zijn of haar aankopen kan doen.

Daarnaast is ons gamma ook 24/7 beschikbaar via MediaMarkt.be. Bestel online en laat het thuis leveren of haal uw bestelling 15 minuten later op in een MediaMarkt naar keuze (na ontvangst van de bevestigingsemail).

Tot snel in een MediaMarkt winkel of op MediaMarkt.be!

Dit is wettelijk verplicht:

Draag een mondmasker

Houd 1,5 m afstand

Maximum 2 personen

1 pers. per 10 m2

Winkel veilig

Deze coronamaatregelen werden opgelegd door de Overheid voor uw veiligheid en die van de anderen.
Ze gelden voor iedereen, ook wanneer u reeds gevaccineerd of gestest bent.