DJI bij MediaMarkt

Onze producten zijn geschikt voor op het land én in de lucht en zijn ideaal voor amateurs en professionelen. Dagelijks crëeren de gebruikers van onze toestellen prachtige panoramafoto’s, waanzinnige video’s en herinneringen die je voor altijd kan koesteren.

Bestsellers

Onze assortiment

DJI – Het merk

Eindeloze mogelijkheden: DJI inspireert de wereld

Het hoofdkantoor van DJI is gevestigd in Shenzen, het ‘Chinese Silicon Valley’ en staat zo in direct contact met hun leveranciers, de meest geschikte grondstoffen en een grote groep jonge geïnspireerde werkkrachten. Door vast te houden aan die pijlers kent DJI zijn blijvend succes. We maken het grootste deel van onze producten zelf en startten daarmee in 2006 in een eenvoudig kantoor. Ondertussen geven we werk aan meer dan 6.000 mensen. Onze kantoren zijn gevestigd in de VS, Duitsland, Nederland, Japan, Peking en Hong Kong.

Als besloten vennootschap richt DJI zich met zijn eigen visie op commerciële en creatieve toepassingen van de huidige technologie. Dit doen we door ons in het extreme in te zetten voor onderzoek en ontwikkeling, met een voortdurend nieuwsgierig oog voor innovatie. We doen er alles aan om complexe technologieën om te zetten zodat onze toestellen eenvoudig gebruikt kunnen worden. We volgen steeds het principe dat «de functionaliteit de vorm bepaalt», waardoor we onze geavanceerde technologie combineren met een dynamisch design.

In één oogopslag: de DJI drone.

Creativiteit ligt aan de basis van alle dromen. Elke revolutionaire doorbraak of idee is ontstaan uit de visie van onze duizenden creatieve talenten. Bij DJI bieden we onze ontwerpers de tools die ze nodig hebben om hun ideeën tot leven te brengen. Onze platformen stellen hen in staat om beelden vast te leggen die daarvoor onmogelijk te realiseerbaar leken. Met dank aan onze verschillende Dji dronemodellen, kent onze fantasie geen limieten meer.

Ons gamma van drones is extreem groot en de allerlaatste technologieën zijn gebruikt om aan de noden van gedurfde projecten te voldoen. Onze modellen DJI phantom3, DJI phantom 3 advanced en DJI phantom 4, evenals hun verschillende afgeleiden, zijn ontworpen met revolutionaire materialen en genieten van een aerodynamisme.

Hun krachtige en reactieve motoren schiet uw drone volgens een bepaald traject op een extreem specifieke en perfect aanpasbare manier, met dank aan de intuïtieve afstandsbediening en een grote precisie. De complexere functies gelinkt met de veiligheid en de stabiliteit van de vlucht zijn op een automatische manier geregeld.

Onze camerastabilisatiesystemen herdefiniëren dan ook de bewegingen van de camera’s. Elke dag, in alle uithoeken van de planeet, worden er uitzonderlijke foto’s en video’s gemaakt en creëren onze gebruikers talloze kostbare en persoonlijke herinneringen dankzij de professionele high-end beelden van onze DJI-producten.

Voor de optimale speelruimte: het DJI team.

Vandaag de dag herdefiniëren DJI-producten de industrie. Filmprofessionals, boeren, notarissen, redders, en ingenieurs van energieinfrastructuur vertrouwen op DJI om nieuwe perspectieve te ontdekken in hun werk en zo de efficiëntie, snelheid en veiligheid van hun werk te optimaliseren zoals nooit tevoren.