MM logo red

DJI bij MediaMarkt

DJI is opgericht in 2006 en is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot de allerbeste speler op het gebied van drones en daarnaast gespecialiseerd in foto en video oplossingen. Met inmiddels meer dan 6000 medewerkers en een marktaandeel van 70% behoort DJI tot een van de meest innoverende bedrijven ter wereld naast Google en Tesla. DJI is enorm vooruitstrevend, zeker als je gaat kijken naar alle mooie features waarover het merk beschikt zoals Geofencing, Obstacle Sensors, Active Track, Tapfly, Return to Home, Gesture Mode tot en met stabilizers waarmee vloggen wel heel makkelijk wordt. Naast recreatief gebruik zijn de oplossingen DJI ook uitstekend in te zetten voor zakelijk gebruik. Een oplossing uit het portfolio van DJI is dan ook absoluut aan te raden.

DJI – Het merk

In één oogopslag: de DJI drone.

Creativiteit ligt aan de basis van alle dromen. Elke revolutionaire doorbraak of idee is ontstaan uit de visie van onze duizenden creatieve talenten. Bij DJI bieden we onze ontwerpers de tools die ze nodig hebben om hun ideeën tot leven te brengen. Onze platformen stellen hen in staat om beelden vast te leggen die daarvoor onmogelijk te realiseerbaar leken. Met dank aan onze verschillende Dji dronemodellen, kent onze fantasie geen limieten meer.Ons gamma van drones is extreem groot en de allerlaatste technologieën zijn gebruikt om aan de noden van gedurfde projecten te voldoen. Onze modellen DJI phantom3, DJI phantom 3 advanced en DJI phantom 4, evenals hun verschillende afgeleiden, zijn ontworpen met revolutionaire materialen en genieten van een aerodynamisme.Hun krachtige en reactieve motoren schiet uw drone volgens een bepaald traject op een extreem specifieke en perfect aanpasbare manier, met dank aan de intuïtieve afstandsbediening en een grote precisie. De complexere functies gelinkt met de veiligheid en de stabiliteit van de vlucht zijn op een automatische manier geregeld.Onze camerastabilisatiesystemen herdefiniëren dan ook de bewegingen van de camera’s. Elke dag, in alle uithoeken van de planeet, worden er uitzonderlijke foto’s en video’s gemaakt en creëren onze gebruikers talloze kostbare en persoonlijke herinneringen dankzij de professionele high-end beelden van onze DJI-producten.

Voor de optimale speelruimte: het DJI team.

Vandaag de dag herdefiniëren DJI-producten de industrie. Filmprofessionals, boeren, notarissen, redders, en ingenieurs van energieinfrastructuur vertrouwen op DJI om nieuwe perspectieve te ontdekken in hun werk en zo de efficiëntie, snelheid en veiligheid van hun werk te optimaliseren zoals nooit tevoren.