HP bij MediaMarkt

HP streeft ernaar technologie te maken die voor iedereen, overal een betere levensstandaard creëert: voor elk individu, iedere organisatie en alle gemeenschappen overal ter wereld. Dit motiveert ons, inspireert ons om te doen wat we doen en te maken wat we maken. Om uit te vinden en opnieuw uit te vinden, om verrassende ervaringen te creëren. We willen meer bereiken omdat u meer wil bereiken. U verandert de manier waarop u werkt, de manier waarop u speelt, de manier waarop u leeft. Met onze technologie kunt u uw wereld opnieuw uitvinden. Onze producten streven ernaar meer bewegingsvrijheid en beleving te geven bij datgene wat u graag wilt doen. HP is zeer gericht op duurzaamheid. Onze producten worden ontworpen, geproduceerd, verkocht en gerecycleerd op een zeer verantwoorde manier. Duurzaamheid leidt elk aspect van ons bedrijf, voedt onze innovatie en groei, en maakt het mogelijk voor iedereen overal om succesvol te zijn. Het is het juiste ding om te doen voor ons bedrijf, voor de samenleving, en voor de langetermijntoekomst van onze planeet.

Make your HP experience matter

Voor een volle digitale ervaring, neem een kijkje naar onze high-performance laptops en accessoires.

HP Laptops

Krachtige prestaties, opvallende ontwerpen. HP laptops bieden de kracht die je nodig hebt.

HP Gaming PC's

Dominate the game. Beschik over de performance die nodig is om de strijd aan te gaan met materiaal dat weet dat je de top alleen bereikt met power die voluit kan gaan.

HP Accessoires

Maximaliseer je ervaring en vind het perfect passende accessoire bij je HP PC.

HP Desktops & Monitoren

HP Desktops onderscheiden zich door hun opvallend en ruimtebesparend design, krachtige prestaties en betrouwbaarheid. U ziet films als in de bioscoop, kunt intensief gamen of efficiënt multitasken. Of ga voor een HP All-in-one die de perfecte combinatie vormt van beide en past in elk interieur.

Enrich your experience as far as the eye can see

Werp een blik op onze fantastische printers
en aanvullingen.

HP Printers voor thuis

Maak zowel voordelige dagdagelijkse prints als levensechte foto's. Kies voor flexibiliteit en print eveneens rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet.

HP Printers voor kantoor

Betaalbare professionele kleurenprints voor kleine bedrijven die een compact toestel zoeken dat alles kan.

Originele HP Inkt en Toner

Betaalbare professionele kleurenprints voor kleine bedrijven die een compact toestel zoeken dat alles kan.

HP Instant Ink

De juiste inkt precies op tijd bij u thuis geleverd voor minder geld.