HP banner
HP banner

HP bij MediaMarkt

Onze visie is het creëren van technologie die het leven overal voor iedereen beter maakt: voor elke persoon, elke organisatie en elke gemeenschap ter wereld. Dit motiveert en inspireert ons om te doen wat wij doen. Om te maken wat wij maken. Om uit te vinden en opnieuw uit te vinden. Om ervaringen te ontwikkelen die imponeren. We zullen niet stoppen en vooruit blijven gaan, want u blijft vooruitgaan. Wij vinden opnieuw uit hoe u werkt. Hoe u speelt. Hoe u leeft. Met onze technologie vindt u uw wereld opnieuw uit.
Dit is onze roeping. Dit is een nieuw HP. Blijf opnieuw uitvinden.

Make your HP experience matter

Voor een volle digitale ervaring, neem een kijkje naar onze high-performance laptops en accessoires.

HP Laptops

De stijlvolle HP-laptops verzekeren u van krachtige prestaties in een opvallend design. Ideaal voor thuis, studie of werk. Geniet van moderne en unieke features voor een zorgeloze ervaring.

HP Gaming

Met HP Gaming kies je voor een optimale gaming-experience met krachtige en stijlvolle hardware. Ontdek hier alles wat je nodig om je huidige preformance tot een hoger niveau te tillen voor op het virtueel slagveld.

HP Accessoires

Met de accessoires van HP neem je jouw laptop overal mee naartoe met eeen stevige en comfortabele laptop tas, of werk je nog productiever met een ergonomische muis of toetsenbord van HP.

HP Desktops & Monitoren

De desktops and monitoren van HP onderscheiden zich door een opvallend en ruimtebesparend ontwerp met krachtige prestaties. Ideaal voor al jouw entertainment, werk of studie.

Enrich your experience as far as the eye can see

Werp een blik op onze fantastische printers
en aanvullingen.

HP Printers voor thuis

Print eenvoudig en zorgeloos al jouw documenten en foto’s uit met een stijlvolle HP-printer. De printers van HP zijn bovendien beschikbaar met HP+, waarmee je nog meer voordeel uit jouw printer haalt. Geniet o.a. van slim printen en tot 9 maanden gratis HP Instant Ink. Ideaal voor het hele gezin.

HP Printers voor kantoor

Betaalbare professionele kleurenprints voor kleine bedrijven die een compact toestel zoeken dat alles kan.

Originele HP Inkt en Toner

Met de originele HP-cartridges, kies je voor levendige kleuren en diepe tonen bij je volgende printopdracht. Met de cartridges van HP vermijd je printerschade en geniet je van geurloze inkt op waterbasis.

HP Instant Ink

Kies voor flexibiliteit en gemak met HP Instant Ink. Met de bezorgservice van HP, worden jouw inkt- of tonercartridges gratis tot aan de deur geleverd. Lees hier voor meer informatie.