Microsoft bij MediaMarkt

Microsoft ontwikkelt, licenseert, produceert en ondersteunt een breed assortiment aan computerproducten. Microsoft is vooral bekend van het besturingssysteem Windows, de Office-programma's en Xbox, maar daarnaast heeft Microsoft sinds een aantal jaar ook een eigen 2-in-1 devices, the Surface familie. Ook ontwikkelt Microsoft ze diverse PC-accessoires, zoals toetsenborden en muizen.

microsoft windows

Windows

Ontdek Windows

Één van de beste dingen aan Windows 10 is dat het steeds beter wordt. Nieuwe mogelijkheden. Geüpdatete beveiliging. Zodat de beste Windows ooit je altijd de best mogelijke ervaring geeft.

microsoft surface

Surface

Maak kennis met de Surface familie: ultralicht en veelzijdig

Surface past zich aan je manier van werken en spelen aan. Een ultralichte laptop, een desktop-werkstation en een creatieve totaalstudio: Surface biedt jou alle vrijheid om op nieuwe manieren creatief te zijn, te leren, samen te werken en problemen op te lossen.

microsoft office

Office

Vind de Office die het beste bij je past

Of het nu professioneel is of gewoon voor de lol, Microsoft staat klaar om je te helpen. We zijn het bedrijf dat Microsoft Office creëerde, inclusief Office 365 Home, Office 365 Personal, Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten, Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen en Office Professional 2016. Je kunt ook Office voor Mac kopen. Wat je ook nodig hebt, je kunt bij ons terecht.

microsoft accessoires

PC accessoires

Schaf de allernieuwste computeraccessoires aan bij Microsoft.

Als het gaat om elektronische accessoires voor je computer, Xbox en meer, heeft Microsoft aan alles gedacht. Neem maar eens een kijkje en ontdek alles wat je nodig hebt om je leven gemakkelijker en je stijl veelzijdiger te maken

microsoft xbox

Xbox

Ga nog verder met Xbox One

Til uw gaming-vaardigheden naar een geheel nieuw niveau met de Xbox. Met innovatieve gameconsoles, plus Xbox Live, en de meest gewilde gametitels en accessoires, maakt Xbox het gemakkelijk om geheel op te gaan in alle actie.

logo microsoft

Onze missie — elke persoon en elke organisatie op onze planeet meer mogelijkheden geven om meer te bereiken — is ons leidmotief bij alles wat we doen, bij elke productkeuze die we maken en hoe we onze klanten benaderen. Dit zijn geen loze woorden.

Onze merkbelofte is hoe we onze missie tot leven brengen. We geven mensen de mogelijkheid om zelfstandig te zijn, door komaf te maken met obstakels, door hun vaardigheden aan te scherpen en door gemeenschappen te vormen. We zijn er voor elk individu en elke organisatie — we zijn inclusief en verenigd.  En we helpen mensen hun doelen te bereiken — van vaste tot variabele doelen, van dagelijkse tot uitzonderlijke doelen. Onze belofte bepaalt al onze producten en ervaringen. Alles wat we maken is humaniserend, geconnecteerd en intelligent. Onze ervaringen zijn wendbaar en geharmoniseerd, ze vloeien op natuurlijke wijze tussen plaatsen en activiteiten. We brengen mensen samen op nieuwe en relevante manieren om naadloos te communiceren, samen te werken en te creëren. En we helpen mensen hun weg te vinden door de steeds datarijkere wereld. Onze technologieën begrijpen mensen en hun context, ze zorgen voor betekenisvolle inzichten en anticiperen op wat er komen gaat. Onze missie is geslaagd wanneer mensen floreren dankzij de kracht van technologie.