MM logo red

Maak kennis met Microsoft 365

unknown description

Maak je leven creatiever, georganiseerder en veiliger.

Maak je leven creatiever, georganiseerder en veiliger

Maak je leven creatiever, georganiseerder en veiliger

Microsoft 365 bevat Premium Office-apps, extra cloudopslag, geavanceerde beveiliging en meer, allemaal in één handig abonnement.

Krijg controle met Microsoft 365 en creeër meer tijd voor de dingen die er het meest toe doen.

Krijg 3 maanden extra Microsoft 365

Krijg 3 maanden extra Microsoft 365

bij gelijktijdige aankoop van Microsoft 365 i.c.m. een apparaat *

Claim je 3 maanden extra vandaag nog, door deze stappen te volgen:

 • Stap 1: Koop een jaarabonnement op Microsoft 365 Personal of Microsoft 365 Family bij aankoop van een in aanmerking komend product.
 • Stap 2: Ga binnen 30 dagen na je aankoop naar m365promo.microsoft.com om je 3 maanden extra Microsoft 365 te claimen. De dag van aankoop geldt als dag 1.
 • Stap 3: Selecteer "Claim" en vul de 5x5 (25 cijfers) registratiecode van je jaarabonnement op Microsoft 365 in.
 • Stap 4: Voer alle stappen van de claim uit en upload je aankoopbewijs. Zorg dat je alle benodigde informatie meestuurt om de claim te kunnen afhandelen. Kijk voor alle informatie op m365promo.microsoft.com
 • Stap 5: Degenen die voor de claim in aanmerking komen, krijgen de registratiecode voor 3 maanden extra binnen 10 dagen na het indienen van de claim per e-mail toegestuurd.

* De aanbieding van 3 maanden extra is van toepassing wanneer je een Microsoft 365 Family- of Microsoft 365 Personalabonnement van 12 maanden koopt, samen met een in aanmerking komend product. In aanmerking komende producten: pc, Mac, iPad, Chromebook, tablet, smartphone of pc accessoire of service met een waarde hoger dan € 69. Voor iOS moet een afzonderlijke app worden gedownload.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Krachtige productiviteitsapps waarmee je leven creatiever, georganiseerder en veiliger wordt

Breng je ideeën tot leven

Breng je ideeën tot leven

Krijg een creatieve boost van Microsoft 365. Schrijf als een pro met redactie- en schrijfsuggesties in Word. Word in Excel een data-analist met inzicht. En laat je innerlijke vormgever spreken met de mogelijkheden op het gebied van vormgeving en kleuren in PowerPoint. Als abonnee heb je bij elke app toegang tot slimme assistentiefuncties en premium content.


Organiseer je tijd

Organiseer je tijd

Meer ruimte voor 'mezelf-tijd’ met Microsoft 365. Je kunt nu meerdere agenda's tegelijk beheren om in één oogopslag te zien wanneer er een voetbalwedstrijd is of wanneer je een afspraak bij de huisarts of voor je werk hebt. Sorteer e-mails snel met Postvak IN met prioriteit en gebruik Antwoordsuggesties om direct een antwoord te kunnen verzenden.

Samen meer bereiken

Samen meer bereiken

Of het nu gaat om een schoolproject, een verkooppraatje of een nieuwsbrief voor een club, je kunt met anderen moeiteloos tegelijkertijd samenwerken. Het is eenvoudig om OneDrive-bestanden te delen vanaf je pc of mobiele apparaat. En deze door vrienden, klasgenoten of familie te laten bekijken, van commentaar te voorzien en te bewerken. De mogelijkheid om in real-time samen te werken en beslissingen te nemen brengt jouw ideeën en plannen sneller bij elkaar.

Bescherm wat belangrijk voor je is

Bescherm wat belangrijk voor je is

Of het nu om je digitale zaken of echte mensen in je leven gaat, Microsoft 365 biedt beveiligingsoplossingen voor alles wat voor jou het belangrijkst is. Haal opgelucht adem in de wetenschap dat je belangrijke foto’s en bestanden beveiligd zijn in OneDrive.

Koop Microsoft 365 vandaag nog

Koop Microsoft 365 vandaag nog

Microsoft 365 maakt je leven creatiever, georganiseerder en veiliger.
Premium Office-apps, extra cloudopslag, geavanceerde beveiliging en meer, allemaal in één handig abonnement

Apps voor je alledaagse activiteiten

Word

Word

Durf te schrijven

Schrijf met vertrouwen, waarbij je met intelligente technologie wordt geholpen met de spelling, grammatica en zelfs met stilistische schrijfsuggesties. Met deze hulpmiddelen bij de hand stap je snel over van pen en papier naar digitaal handschrift en kun je intuïtief bewerken.

Alles binnen handbereik

Zoek alle informatie op die je nodig hebt tijdens het schrijven zonder Word te verlaten, bijvoorbeeld een PowerPoint-dia van een teamlid, geciteerd onderzoek of informatie van LinkedIn, om een professioneel cv op te stellen.

Samen beter werken

Waar je ook bent, je kunt altijd in realtime samenwerken. Deel je documenten in één klik om anderen uit te nodigen om in realtime wijzigingen aan te brengen of opmerkingen toe te voegen. Bovendien kan iedereen samenwerken om meer gedaan te krijgen, ongeacht je voorkeurstaal of toegankelijkheidsopties.

PowerPoint

PowerPoint

Het ontwerpen van dia's is dankzij Microsoft 365 nog nooit zo eenvoudig geweest

Maak goed ontworpen, pakkende dia's met behulp van de nieuwe features in Designer en Ideeën in PowerPoint. Begin niet bij nul, maar herbruik dia's van andere presentaties met “Dia's opnieuw gebruiken.

Professioneel presenteren

Breng je verhaal vol vertrouwen over met notities bij elke dia die alleen jij kunt zien. Vertaal je dia's eenvoudig in de gewenste taal en gebruik de ingebouwde toegankelijkheidscontrole om te controleren of je publiek niets hoeft te missen. Met Presenteercoach kun je je toespraak oefenen en krijg je advies over tempo, woordkeuze en meer via de kracht van AI.

Werk beter samen

Met Microsoft 365 kun je samenwerken met realtime co-creatie en opmerkingen om feedback van teamleden te krijgen over je presentatie. Je kunt de presentaties ook in de Cloud opslaan om deze gemakkelijk met anderen te delen en overal en altijd op elk apparaat te openen.

Excel

Excel

Zet gegevens om in inzichten

Excel is uitgerust met intelligentie waarmee je patronen worden herkend en je gegevens worden georganiseerd, zodat je tijd kunt besparen. Nieuwe diagrammen en grafieken in Microsoft 365 helpen je je gegevens op overtuigende wijze te presenteren, met opmaak, sprankelende lijnen en tabellen voor een beter begrip van je gegevens. Maak met één druk op de knop eenvoudig voorspellingen om trends te voorspellen.

Krijg een beter beeld van jouw gegevens

Met nieuwe diagrammen en grafieken kun je gegevens aantrekkelijk presenteren, met opmaak, sparklines en tabellen voor meer inzicht in je gegevens. Maak eenvoudig voorspellingen en voorspel trends met één klik.

Werk beter samen

Deel je werkmap met anderen en werk altijd in de nieuwste versie voor realtime samenwerking, zodat je sneller kunt werken. Met Microsoft 365 kun je vanaf je smartphone, desktop en het web werken aan een Excel-bestand.

Outlook

Outlook

E-mail, agenda en contactpersonen allemaal op één plek

Werk efficiënt met je e-mail, agenda, contactpersonen, taken en meer, allemaal op één plek. Dankzij integratie kun je rechtstreeks vanuit OneDrive bijlagen delen, heb je toegang tot contactpersonen en kun je LinkedIn-profielen bekijken.

Behoud het overzicht en plan vooruit

Reserveer vergaderruimten en houd RSVP's voor vergaderingen bij, rechtstreeks vanuit je agenda. Maak plannen en coördineer schema's door agenda's te delen en te zien wanneer je collega's beschikbaar zijn.

Beveiliging waarop je kunt vertrouwen

Krijg gemoedsrust met professionele beveiliging die wordt vertrouwd door veel van 's werelds grootste organisaties. Outlook werkt dag en nacht om je vertrouwelijke gegevens te beschermen zonder je in de weg te zitten.

OneNote

OneNote

Jouw wereld, helemaal georganiseerd

Organiseer inhoud in notitieblokken die je kunt verdelen in secties en pagina’s. Navigeren en zoeken is heel gemakkelijk en je vindt je notities altijd terug waar je ze hebt opgeslagen.

Zet je ideeën op papier, en maak ze nóg beter

Bewerk je notities met behulp van lettertypen, markeringen of inktaantekeningen. OneNote is beschikbaar op al je apparaten, dus je kunt elk inspirerend idee meteen noteren.

Delen en samenwerken

Knappe koppen denken niet altijd hetzelfde, maar ze kunnen wel ideeën delen en samenwerken in OneNote.

OneDrive

OneDrive

Altijd voldoende opslag met OneDrive

 • 1TB Cloud-opslag per gebruiker (Family= 6x 1TB; Personal= 1x 1TB)
 • Foto’s, muziek, video’s en documenten
 • Eenvoudig en snel delen
 • Voor werk én ontspanning

Altijd veilig met OneDrive

 • Toestel verloren? Wis op afstand bestanden
 • Naadloos delen met toegangsmachtigingen
 • Stel je beveiliging in vanuit het beheercentrum

Altijd eenvoudig samenwerken met OneDrive

 • Vanaf elke locatie verbonden
 • In realtime samenwerken
 • Deel met wie je maar wil

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Wat is de tablet met de beste prijs-kwaliteitverhouding?
Tablets

12. juli

Wat is de tablet met de beste prijs-kwaliteitverhouding?

MediaMarkt biedt een uitgebreide selectie tablets, elk met unieke functies die de keuze uitdagend maken. Ben je op zoek naar een tablet met een prima prijs-kwaliteitverhouding? Op deze pagina helpen we je het model te vinden dat aan je wensen voldoet.

12. juli

Lees meer over
Wat is de beste 2-in-1 laptop?
Laptops

12. juli

Wat is de beste 2-in-1 laptop?

Een 2-in-1 laptop combineert de kracht van een traditionele laptop met de veelzijdigheid van een tablet. Deze hybride apparaten zijn steeds geliefder. Twijfel je nog over welk model het beste bij je past? Lees dit artikel en kies de 2-in-1 laptop die aan al je wensen en eisen voldoet.

12. juli

Lees meer over
Wat is de beste Samsung-tablet?
Tablets

11. juli

Wat is de beste Samsung-tablet?

Samsung heeft een uitgebreid assortiment tablets, variërend van budgetvriendelijke opties tot high-end modellen. Allemaal draaien ze op Android, wat zorgt voor een efficiënte en gebruiksvriendelijke ervaring. Wil je een nieuwe Samsung-tablet kopen, maar twijfel je over het juiste model? Lees verder op deze pagina om de Samsung-tablet te vinden die bij je past.

11. juli

Lees meer over