SAMSUNG_Zfold4-flip4
SAMSUNG_Zfold4-flip4
SAMSUNG_tab S8
SAMSUNG_tab S8
SAMSUNG_S 22
SAMSUNG_S 22
SAMSUNG_qled 8k brandshop
SAMSUNG_qled 8k brandshop
SAMSUNG_soundbar brandshop
SAMSUNG_soundbar brandshop
samsung addwash
samsung addwash

Samsung bij MediaMarkt

Samsung gelooft in de kracht van innovatie en wil u laten kennis maken met nieuwe technologische evoluties. Neem de wereld in eigen handen en ga op onderzoek uit in deze steeds veranderende wereld van mogelijkheden.

Onze Samsung-selectie:

smartphone samsung galaxy

Samsung Smartphones

Ontdek de “Galaxy” van mogelijkheden van de Samsung mobiele telefoons en hun accessoires. Voor iedere stijl en elk budget vind je een Samsung smartphone.

télévision samsung

Samsung TV

Samsung QLED 8K geeft een nieuwe dimensie aan je kijkervaring. De krachtige Quantum Processor 8K, AI Upscaling, Quantum HDR en tal van andere functies zorgen voor ongeëvenaard realisme, beeld zo echt dat je het wilt aanraken.

machine à laver samsung

Samsung Wasmachine

De Samsung wasmachines zien er mooi uit en wassen je kleding stralend schoon, zowel in koud als in warm water met een lager energieverbruik, dankzij de Samsungs Ecobubble™ technologie.

tablette samsung

Samsung Tablets

Van performante tablets voor presentaties en business tot fun en entertainment zoals de laatste films en series bekijken kan je met Samsung Android tablets.

barre de son samsung

Samsung Soundbars

Maak de beleving compleet met Samsung soundbars. Met Q-Symphony schakelt de soundbar niet alle speakers van je Samsung QLED TV uit, maar werken ze harmonieus samen. Dé ideale match voor je QLED TV.

samsung vrijstaand

Samsung vrijstaand

Dankzij de slimme SpaceMax-techniek van de koelkasten heb je namelijk tot wel 30% meer ruimte. En door de uitgekiende koelingssysteem blijven je ingrediënten verser en behouden ze hun smaak.

caméra 360 samsung

Samsung Galaxy Watches

Bestuur al jouw smart devices en smartphone eenvoudig met jouw Galaxy smartwatch en laat jou assisteren voor jouw dagelijkse taken en al jouw sportieve uitdagingen.

aspirateur samsung

Samsung Stofzuiger

Of u nu kiest voor een zakloze stofzuiger, steelstofzuiger of robotstofzuiger, de sterke zuigkracht van de Samsung stofzuigers zorgt telkens voor een optimale reiniging.

inbouw samsung

Samsung inbouw

Koelkasten, ovens, inductiekookplaten, vaatwassers, schouwdampkappen, … Samsung rust je keuken uit met het volledig nieuwe assortiment inbouwkeukentoestellen.

Ontdek Samsung

Samsung gelooft in de kracht van innovatie. Het doel van Samsung is om jou de beste ervaring te geven en om dat te bereiken werkt Samsung continu aan het verbeteren van hun huidige producten en innovaties. Een belangrijke ontwikkeling op dit moment is het verbinden van al jouw apparaten in huis zodat je met je Samsung smartphone, tablet of bijvoorbeeld smartwatch, andere producten kunt bedienen zoals je wasmachine en ijskast. Samsung, inspireer de wereld, creëer de toekomst. Wie aan prachtige tv's denkt, denkt aan Samsung. Al jaren is Samsung het grootste merk als het om tv's gaat. De 4K / Ultra HD schermen zorgen voor ongelofelijk scherp en gedetailleerd beeld. Samsung tv’s zijn niet alleen van superieure beeldkwaliteit maar de tv’s van Samsung hebben ook een prachtig design. De hoogwaardige omlijstingen zorgen ervoor dat je met een Samsung tv een waar kunstwerk in huis haalt.

Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.