MM logo red

De'Longhi bij MediaMarkt

De'Longhi

De'Longhi werd in 1974 opgericht en biedt consumenten vernieuwende producten die klasse en prestaties combineren. De'Longhi heeft een aanbod van innovatieve apparaten voor meer comfort in huis, zowel voor het huishouden als de keuken. In dat laatste segment vormen koffiezetapparaten momenteel het kloppend hart van het merk en behoort De'Longhi tot een van de wereldleiders.

Ontdek de unieke De'Longhi-koffiemachines bij MediaMarkt en geniet van de heerlijkste espresso, vers gezet in je eigen keuken.

De'Longhi assortiment bij MediaMarkt

De producten van De’Longhi kunnen worden onderverdeeld in keukenapparatuur, strijken en comfort.

Keukenapparatuur

Onder de keukenapparaten van De’Longhi vinden we natuurlijk de populaire espressomachines van het merk. Daaronder zijn naast volautomaten ook apparaten met handmatige pompdruk. De’Longhi maakt ook Nespresso-apparaten. De andere keukenmachines omvatten ovens, waterkokers, broodroosters, friteuses en ook wereldberoemde ijsmachines.

Comfort

Comfort in huis levert De’Longhi dankzij de mobiele airco, luchtbehandelingssystemen en de verplaatsbare verwarmingsapparaten. Voor de luchtbehandeling heeft De’Longhi luchtonvochtigers, luchtbevochtigers én luchtreinigers. Voor bijverwarmen zijn er oliegevulde radiatoren, convectorkachels en ventilatorkachels.

De'Longhi capsulemachine

Alle De'Longhi capsulemachine

De'Longhi espressomachine

Alle De'Longhi espressomachine

De'Longhi koffiemolens

Alle De'Longhi koffiemolens

De’Longhi koffiemachine onderhoud

Alle De’Longhi koffiemachine onderhoud

De'Longhi airco's

Alle De Longhi aircos

De'Longhi Luchtontvochtigers

Alle De'Longhi Luchtontvochtigers

De'Longhi klein keukenapparatuur

Alle De'Longhi klein keukenapparatuur