MM logo red

Google Pixel bij MediaMarkt

Ben je op zoek naar een smartphone met een uitstekende camera, goede beveiliging en regelmatige updates? Dan is de Google Pixel je op het lijf geschreven. De Google Pixel maakt schitterende foto's en video's dankzij de geavanceerde camerafuncties, en de AI van Google helpt je om je foto's aan te scherpen of ongewenste elementen te verwijderen. Uiteraard zijn Google Pixel-telefoons uitgerust met meerdere beveiligingslagen, zodat je persoonlijke gegevens altijd goed beschermd blijven. Je favoriete apps en Google Assistent zijn al geïnstalleerd, zodat je bijvoorbeeld je dagplanning kan laten voorlezen en snel antwoorden op je vragen kan vinden.

De fantastische Pixel Camera met AI.

Beste foto

Beste foto

De functie "Beste foto" van de Pixel combineert verschillende gelijkaardige foto's tot één fantastische foto. Iemand geknipperd of net weggekeken? Geen probleem, "Beste foto" lost het op!

Foto’s scherpstellen

Foto’s scherpstellen

Maak foto's vlot scherper, zelfs diegene die je niet met een Pixel-telefoon genomen hebt.

Real Tone

De Pixel Camera geeft de nuances van meer huidtinten prachtig, natuurgetrouw en nauwkeurig weer op foto's en video's.

Nachtzicht

Nachtzicht

Maak levendige foto's bij weinig licht, zoals portretten, de lichtjes van de stad of sterrenhemels met astrofotografie.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.