MM logo red

Haier bij MediaMarkt

Haier

Haier is een van 's werelds grootste fabrikanten van huishoudapparaten. Voor Haier staan de noden van de klant centraal. Het merk hecht er veel waarde aan om ieders leven te vereenvoudigen en nauw aansluiting bij zijn klanten te vinden door naar hun behoeften en wensen te luisteren. Dankzij de toewijding om het productassortiment voortdurend bij te werken en uit te breiden, stelt Haier zich op als een levenslange partner voor zijn klanten.

Vind je Haier-koelkast direct bij MediaMarkt, online of in een winkel bij jou in de buurt.Haier amerikaanse koelkast

Alle Haier amerikaanse koelkasten

Haier koel-vriescombinaties

Alle Haier koel-vriescombinaties

Haier diepvrieskasten

Alle Haier diepvrieskasten

Haier wijnkasten

Alle Haier wijnkasten

Haier wasmachines

Alle Haier wasmachines

Haier droogkasten

Alle Haier droogkasten

Haier is vooral bekend van de uitstekende koelkasten, vriezers en wijnklimaatkasten. Daarnaast levert het bedrijf wasmachines.

Koelen en vriezen

Haier heeft een uitgebreide lijn producten voor koelen en vriezen. Daaronder zijn koelkasten, vrieskasten en –kisten en koel/vriescombinaties. De laatste is natuurlijk ook in side-by-side uitvoering te koop. Verder zijn er speciale koel/vriescombinaties met meerdere deuren, laden en andere combinaties. Haier heeft ook een reeks wijnklimaatkasten.

Wassen

De wasmachines van Haier zijn innovatief en energiezuinig. De meeste modellen hebben een energielabel A+++. Ze hebben de nodige programma’s voor allerlei soorten textiel en diverse typen wasgoed.