MM logo red

Huawei bij MediaMarkt

Huawei bij MediaMarkt

Huawei Consumer Business Group is de wereldwijde marktleider van het AI-model. Het omvat smartphones, pc's en tablets, draagbare technologieën, mobiele breedbandapparatuur, gezinsapparatuur en de cloudservice voor apparaten. Huawei Consumer BG is een toegewijde leverancier van de nieuwste technologieën voor consumenten en schenkt overal ter wereld aan steeds meer mensen vreugde met zijn technologische vooruitgang. Stap met ons mee en maak je dromen waar.Ontdek de Huawei wereld

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Huawei is een toonaangevende wereldwijde leverancier van infrastructuur voor informatie- en communicatietechnologie (ICT) en slimme apparaten. Met geïntegreerde oplossingen in vier sleuteldomeinen – telecomnetwerken, IT, slimme apparaten en cloud-diensten – streven we ernaar om digitale oplossingen naar elke persoon, woning en organisatie te brengen voor een volledig verbonden, intelligente wereld.