Kies een winkel
Toon alle winkels

Microsoft bij MediaMarkt

Microsoft bij MediaMarkt

Microsoft ontwikkelt, licenseert, produceert en ondersteunt een breed assortiment aan computerproducten. Microsoft is vooral bekend van het besturingssysteem Windows, de Office-programma’s waaronder de gekende apps Word, Excel en PowerPoint en natuurlijk ook Xbox. Sinds een aantal jaar heeft Microsoft zijn eigen PC’s, de Surface familie. Daarnaast ontwikkelt Microsoft ook nog diverse PC-accessoires, zoals toetsenborden en muizen.”

WINDOWS

Ontdek Windows

Één van de beste dingen aan Windows 10 is dat het steeds beter wordt. Nieuwe mogelijkheden. Geüpdatete beveiliging. Zodat de beste Windows ooit je altijd de best mogelijke ervaring geeft.

SURFACE

Maak kennis met de Surface familie: ultralicht en veelzijdig

Surface past zich aan je manier van werken en spelen aan. Een ultralichte laptop, een desktop-werkstation en een creatieve totaalstudio: Surface biedt jou alle vrijheid om op nieuwe manieren creatief te zijn, te leren, samen te werken en problemen op te lossen.

MICROSOFT 365

Vind je M365 software die het beste bij je past

Met Microsoft 365 is elke dag een kans om iets te bereiken dat belangrijk is voor jou.
Lever topwerk af. Gebruik premiumversies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer. Werk overal op al je apparaten en beschik altijd over de nieuwste up-to-date apps met daarbovenop ook nog eens 1 TB cloudopslag in OneDrive. Kies je voor een eenmalige aankoop? Dan is Office 2021 de geschikte versie voor jou. Deze bevat ook de volledige installaties van onze bekende en geliefde Office apps: Word, Excel, PowerPoint en OneNote alleen worden ze niet bijgewerkt met nieuwe functies en zijn ze niet verbonden met de cloud.

PC ACCESSOIRES

Schaf de allernieuwste computeraccessoires aan bij Microsoft.

Als het gaat om elektronische accessoires voor je computer, Xbox en meer, heeft Microsoft aan alles gedacht. Neem maar eens een kijkje en ontdek alles wat je nodig hebt om je leven gemakkelijker en je stijl veelzijdiger te maken.

XBOX

Een revolutie in de manier waarop je speelt

Speel duizenden titels van vier Xbox-generaties met de nieuwste generatie Xbox-consoles en accessoires. Kies de console die het beste bij je gamestijl past en verbeter je ervaring met Xbox Game Pass Ultimate: speel meer dan 100 geldige games, krijg Xbox Live Gold, en een EA Play-abonnement voor één laag maandelijks bedrag.

MICROSOFT

Onze missie — elke persoon en elke organisatie op onze planeet meer mogelijkheden geven om meer te bereiken — is ons leidmotief bij alles wat we doen, bij elke productkeuze die we maken en hoe we onze klanten benaderen. Dit zijn geen loze woorden.

Onze merkbelofte is hoe we onze missie tot leven brengen. We geven mensen de mogelijkheid om zelfstandig te zijn, door komaf te maken met obstakels, door hun vaardigheden aan te scherpen en door gemeenschappen te vormen. We zijn er voor elk individu en elke organisatie — we zijn inclusief en verenigd.  En we helpen mensen hun doelen te bereiken — van vaste tot variabele doelen, van dagelijkse tot uitzonderlijke doelen. Onze belofte bepaalt al onze producten en ervaringen. Alles wat we maken is humaniserend, geconnecteerd en intelligent. Onze ervaringen zijn wendbaar en geharmoniseerd, ze vloeien op natuurlijke wijze tussen plaatsen en activiteiten. We brengen mensen samen op nieuwe en relevante manieren om naadloos te communiceren, samen te werken en te creëren. En we helpen mensen hun weg te vinden door de steeds datarijkere wereld. Onze technologieën begrijpen mensen en hun context, ze zorgen voor betekenisvolle inzichten en anticiperen op wat er komen gaat. Onze missie is geslaagd wanneer mensen floreren dankzij de kracht van technologie.