MM logo red

PEAQ bij MediaMarkt

PEAQ: topkwaliteit tegen een perfecte prijs

Zoekt u naar optimaal amusement tegen een superprijs? Bij PEAQ vindt u wat u zoekt! Fascinerende techniek ontmoet hier modern design en hoge performance. Met consumentenelektronica van PEAQ haalt u topkwaliteit tegen verbluffend goede prijzen in huis. Het huismerk van MediaMarkt biedt alles rond audiotainment zoals bijvoorbeeld bluetoothluidsprekers, DAB+-radio’s en compacte installaties, maar ook telefoons en andere consumentenelektronica. Ontdek de nieuwste generatie PEAQ-producten in de online shop van MediaMarkt.PEAQ laptops

Alle PEAQ laptops

PEAQ monitoren

Alle PEAQ monitoren

PEAQ tablets

Alle PEAQ tablets

PEAQ speakers

Alle PEAQ speakers

PEAQ Home cinema - Soundbar

Alle PEAQ Home cinema - Soundbar

PEAQ radio's

Alle PEAQ radio's

PEAQ Seniorentelefoons

Alle PEAQ seniorentelefoons

PEAQ

Let us entertain you! Want of het nou gaat om een elegante Bluetooth-luidspreker, DAB+-radio's en compacte installaties, computer-monitors, notebooks of televisies met een hoge resolutie – PEAQ heeft het allemaal! En jij hebt ze binnenkort vast en zeker ook …

Topkwaliteit: Regelmatig getest

En ze hebben allemaal één ding gemeen – een fabelachtige verhouding van prijs en prestatie! Zo heb je altijd en voor een lange periode veel plezier van je product.

Uitstekende functies, een tijdloos design

Wie zegt dan dat iets dat functioneel is er niet ook fraai uit kan zien? Onze producten overtuigen in die niet te kloppen combinatie ook de laatste die nog twijfelt!

Met liefde gemaakt

Als je het gevoel hebt dat de producten van ons huismerk speciaal voor jou gemaakt zijn – dan is dat omdat ze het ook echt zijn!

Duurzaamheid

Als lid van de amfori BSCI, die is opgericht ter bescherming van de rechten van werknemers in de productielocaties, zetten wij ons bovendien in voor de bescherming van bedrijven en het milieu, gezondheid en veiligheid op de werkplaats en nog veel meer.