MM logo red

Wat is de beste goedkope iPad?

unknown description

Wil je graag een iPad in huis halen, maar heb je een beperkt budget? Dan helpen we je graag om alle opties voor een goedkope iPad op een rijtje te zetten. Van nieuwe instapmodellen tot iets oudere Apple-tablets uit de vorige generatie iPad en hoogwaardige refurbished iPads: ontdek welke betaalbare iPad past bij jouw behoeften, smaak én budget.

De beste iPad in 2023 binnen jouw budget

De beste iPad in 2023 binnen jouw budget

Wie minder dan € 500,- aan een iPad wilt uitgeven, vindt een iPad van de 9e generatie uit 2021 misschien wel interessant. Omdat er ondertussen een nieuwe serie iPads uitkwam, zakte de prijs van de vorige iPad-modellen namelijk. Maar dat betekent niet dat je met dit toestel geen kwaliteit krijgt. Integendeel, de standaard iPad 2021 heeft een hoogwaardig 10,2-inch-display, een snelle A13 Bionic-processor en een groothoekcamera van 8 megapixels. Als je het niet erg vindt dat je niet de allernieuwste iPad hebt, heeft dit model dus een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. Bonus: ruil je oude tablet in bij MediaMarkt en gebruik je ruilwaarde om je aankoop nog goedkoper te maken.

Onze iPad-modellen onder de 600 euro

Is je maximale budget € 600,-? Dan komen er verschillende iPads in aanmerking, zoals een standaard iPad uit 2021. Maar als je toch liever de nieuwste Apple-tablet koopt, dan heb je voor dit budget ook een wifi-iPad met een snellere processor en een betere camera. Ontdek hieronder alvast enkele opties.

Wat dacht je van een refurbished iPad?

Wat dacht je van een refurbished iPad?

Met een refurbished iPad kun je niet alleen geld besparen, maar ook milieubewust en duurzaam shoppen. Zo’n refurbished iPad is namelijk een gebruikte tablet die een tweede kans heeft gekregen en opnieuw verkocht wordt. Dat doen we natuurlijk niet zomaar. Elke iPad wordt aan strenge controles onderworpen zodat je zeker kunt zijn dat de iPad perfect werkt, er nog altijd heel goed uitziet én 100% originele onderdelen bevat. Daarom bieden we ook 2 jaar garantie op onze refurbished iPads – ook op de accessoires en de batterij. Als jij dit duurzame concept een kans wilt geven, koop je zo eenvoudig een goedkope iPad.

Toch een nieuwe iPad kopen?

Les iPad pas chers neufs

Misschien begin je toch liever met een schone lei en dus een nieuwe iPad. Geen probleem uiteraard! Er zijn heel wat iPads om uit te kiezen, zoals de iPad 2021 en 2022, de iPad Mini, de iPad Air en de iPad Pro. Het loont de moeite om voor je aankoop goed de verschillende iPad-modellen te vergelijken. Zo kun je de belangrijkste specificaties en verschillen tussen alle toestellen op een rijtje zetten en de tablet van Apple vinden die het beste bij je past.