MM logo red

Update Battlefield 2042 seizoen 4: Eleventh Hour

unknown description

Op 28 februari 2023 kwam het vierde deel in de legendarische Battlefield-franchise uit. In Battlefield 2042: Eleventh Hour maak je kennis met een nieuwe specialist en nieuwe maps en zijn ook je wapenarsenaal en wagenpark uitgebreid. Ben je helemaal klaar om je in de strijd te storten? Hier lees je wat je mag verwachten van de spannende first-person shooter Battlefield 2042: Eleventh Hour.

Battlefield 2042 update #4.0

Battlefield 2042 update #4.0 - Mise à jour #4.0 de Battlefield 2042

Battlefield 2042: Eleventh Hour speelt zich af in de nabije toekomst, in een wereld vol chaos en geweld. Het is jouw missie om de strijd met de vijand aan te gaan en zo lang mogelijk de slagvelden te overleven. Dat doe je niet alleen, want Battlefield 2042 is een multiplayer-game. Voor je personage kun je kiezen uit de klassen Assault, Support, Engineer en het gloednieuwe Recon om zo een team van onverslaanbare specialisten samen te stellen. In dit nieuwe Battlefield-seizoen krijg je ook een nieuwe wapenuitrusting, een nieuw voertuig en een spiksplinternieuwe map: Flashpoint. Die speelt zich af in een verlaten industrieel complex in het midden van de Zuid-Afrikaanse woestijn.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Battlefield 2042 seizoen 4: alle nieuwe features

Battlefield 2042 seizoen 4: alle nieuwe features - Battlefield 2042 Saison 4 : les nouveautés

Als je Battlefield 2042: Eleventh Hour op PlayStation 5 speelt, dan kunnen er deze keer maar liefst 128 gamers tegelijk spelen in de Conquest-modus (en maximaal 64 op PS4). Niet alleen Conquest kreeg een update, ook het multiplayer-speltype Breakthrough keert terug. Daar kun je in kleinere teams van aanvallers en verdedigers spelen. Een gloednieuw speltype is Hazard Zone, waarbij je team achter de vijandelijke linie wordt gedropt om waardevolle intel te verzamelen. En de kers op de taart is Battlefield Portal, dat traditionele maps en modi uit de vorige Battlefield-games combineert met de nieuwe gameplay van Battlefield 2042. Ten slotte introduceert dit seizoen ook een nieuwe specialist: Camila Blasco, een hinderlaagdeskundige die de bestaande klassen aanvult.

De gameplay van Battlefield 2042

De gameplay van Battlefield 2042 - Le gameplay de Battlefield 2042 Saison 4

In Battlefield 2042: Eleventh Hour geniet je van indrukwekkende, levensechte graphics en gameplay verspreid over 7 ongekend grote maps voor maximaal 128 spelers (op PS5; op PlayStation 4 speel je met 64 players). De nieuwste map Flashpoint speelt zich af in Zuid-Afrika en focust op close combat. Ook de map Discarded kreeg een update om je een verbeterde ervaring te bieden. Verder kun je de vertrouwde gameplay van de Battlefield-franchise verwachten, want ook dit seizoen zit bomvol spannende gevechten en bloedstollende actie. Als bonus kun je de Battlefield 2042 Battle Pass gebruiken om na 100 levels exclusieve content vrij te spelen, zoals wapens, gadgets, XP-boosters en nog veel meer.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Bestel Battlefield 2042 en ga de strijd aan

Bestel Battlefield 2042 en ga de strijd aan - Commande Battlefield 2042 et pars au combat

Je kunt Battlefield 2042: Eleventh Hour spelen op verschillende gameconsoles, zoals PlayStation 4 en PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Deze online multiplayer-game is ook beschikbaar voor pc. Via welk platform je Battlefield 2042 ook speelt, je kunt sowieso aan de slag met de 3 verschillende gamemodi van het spel. Dat zijn All Out Warfare met daarin Conquest en Breakthrough, Battlefield Portal en Hazard Zone. Wel kun je op PS5 met maximaal 128 gamers spelen, terwijl dat er op PS4 maximaal 64 zijn. Welke console je ook kiest, met Battlefield seizoen 4 krijg je sowieso een intense game-ervaring en urenlang spelplezier.