MM logo red

Black Myth: Wukong: pre-order, nieuws en gameplay

Sofia12 APRIL 2024
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Black Myth: Wukong is een souls-achtige actie-RPG, geïnspireerd op het Chinese verhaal 'De reis naar het westen'. In het spel kruip je in de huid van de mythische figuur Sun Wukong, een aap met bijzondere krachten. Ontdek hier alles over deze nieuwe game.

Wat is de releasedatum van Black Myth: Wukong?

Wat is de releasedatum van Black Myth: Wukong?

20 augustus 2024 is de releasedatum voor Black Myth: Wukong. De game verschijnt op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Pre-order nu bij MediaMarkt en speel het spel vanaf de releasedag

Wat is de verhaallijn van Black Myth: Wukong?

Wat is de verhaallijn van Black Myth: Wukong?

Over de plot van Black Myth: Wukong is nog niet veel bekend. Het spel is echter gebaseerd op 'De reis naar het westen', 1 van de 4 klassiekers van de Chinese literatuur.

'De reis naar het westen' gaat over monnik Xuanzang, die in opdracht van keizer Tang naar India (het westen) reist om heilige teksten op te halen. 4 discipelen, waaronder de apenkoning Sun Wukong, staan hem bij.

In Black Myth: Wukong staat Sun Wukong centraal, die de waarheid over een oude legende wil achterhalen. In het spel beschikt Wukong over een uitgebreid scala aan vaardigheden om vijanden te overwinnen, waaronder de gave om in verschillende dieren en objecten te transformeren.

Black Myth: Wukong gameplay

Na Gamescom 2023 deelde IGN een gameplaytrailer van 19 minuten van dit spel. Uit de trailer blijkt dat je als speler een souls-achtige ervaring bij Wukong mag verwachten, met prachtige omgevingen, snelle gevechten en uitdagende battles.

Zodra we meer weten over de gameplay of de verhaallijn van deze game, laten we het je zeker weten.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Games

13. mei

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een charmant rollenspel voor de Nintendo GameCube, dat spelers meeneemt op een avontuur met Mario in een papieren wereld. Mario moet deuren van een legendarische schat openen en Princess Peach redden, terwijl hij puzzels oplost en vijanden in turn-based gevechten verslaat. Dit spel staat bekend om zijn unieke grafische stijl, humor en innovatieve gameplay.

13. mei

Lees meer over
Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay
Games

15. april

Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay

Stellar Blade, voorheen bekend als Project Eve, is een third-person action-adventure game. Het verhaal volgt Eve en haar squad in hun strijd om de aarde te heroveren na een verloren oorlog tegen buitenaardse indringers. Ontdek op deze pagina meer over dit spannende nieuwe spel.

15. april

Lees meer over
Star Wars: Eclipse - preview
Games

20. februari

Star Wars: Eclipse

Star Wars: Eclipse bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en de release staat nog op stapel. In dit artikel gaan we echter al dieper in op wat we tot nu toe weten over deze adembenemende game, inclusief de setting en de geschatte releasedatum.

20. februari

Lees meer over