Kies een winkel
Toon alle winkels

Disney Dreamlight Valley

unknown description

In Disney Dreamlight Valley betreed je de betoverende wereld van Disney, waar je samen met je favoriete Disney-personages de strijd tegen The Forgetting aangaat. Ga vissen, mijnen en graven, verbouw gewassen en breng je Disney-vrienden terug naar de Valley. Disney Dreamlight Valley is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc.

Wat is de gameplay van Disney Dreamlight Valley?

Wat is de gameplay van Disney Dreamlight Valley?

In Dreamlight Valley heb jij de vrijheid om jouw Valley naar eigen wens in te richten. Verdien meubels, decoraties en kleding voor jouw personage door opdrachten uit te voeren en The Forgetting te bestrijden, terwijl je nieuwe Disney-personages uit diverse films ontgrendelt. In deze game komen al deze werelden samen. Verken de mijnen met Wall-E, ga vissen met Stitch, verbouw pompoenen met Elsa uit Frozen en kook heerlijke gerechten met Remy uit Ratatouille. Door je vriendschappen met de Disney-figuren te verbeteren, krijg je toegang tot meer quests. Help bijvoorbeeld Mickey om Minnie terug te winnen of maak een deal met Ursula (The Little Mermaid).

Wat is de gameplay van Disney Dreamlight Valley?

Om toegang te krijgen tot verschillende materialen, gewassen en dieren in de verschillende gebieden (biomes), moet je deze eerst vrijspelen. Hiermee kan je dan weer nieuwe voorwerpen maken en gerechten bereiden. Tijdens speciale evenementen is er een Star Path met exclusieve opdrachten en items voor jouw personage en Valley. De Star Path is bijvoorbeeld beschikbaar tijdens Pasen, Halloween en Kerst.

Onze selectie Disney Dreamlight Valley

Wat is de verhaallijn?

Wat is de verhaallijn?

In Dreamlight Valley strijd je tegen The Forgetting. De meeste Disney-figuren zijn verdwenen en lijden aan geheugenverlies: ze herinneren zich nauwelijks iets van hun vroegere leven in de Valley en weten niet meer wat er precies is gebeurd. Overal groeien paarse doornstruiken. Het is jouw taak om je dorpsgenoten te redden en ervoor te zorgen dat ze hun geheugen herwinnen. Ruim de paarse doornstruiken en paddenstoelen op, bezoek de realms waar je vrienden gevangen zitten en overtuig hen om terug te keren naar de Valley. Daarnaast sta je tegenover The Forgotten, die dit allemaal heeft veroorzaakt en niet van plan is op te geven.

De DLC, A Rift in Time, omvat een uitgestrekt nieuw gebied met een frisse verhaallijn. Jafar (uit Aladdin) heeft zijn eigen duivelse plan gesmeed en dat is niet helemaal goed uitgepakt. Betreed de wereld van Aladdin en dwarsboom Jafar.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Welke personages zijn aanwezig in dit Disney-spel?

Welke personages zijn aanwezig in dit Disney-spel?

In Dreamlight Valley creëer je je eigen personage; je beslist dus zelf wie je bent in het spel. Het verhaal begint met de tovenaar Merlijn, en al snel ontmoet je ook Mickey Mouse, Dagobert Duck en Goofy. Ze staan je bij aan het begin van je avontuur. Naarmate het verhaal vordert, krijg je toegang tot nieuwe gebieden en ontmoet je nieuwe Disney-karakters. Zo kom je onder andere Olaf (Frozen), Mirabel (Encanto) en Simba (The Lion King) tegen. Maar ook Woody (Toy Story), Jack Skellington (The Nightmare Before Christmas) en Belle en het Beest maken hun opwachting. De ontwikkelaars van het spel hebben plannen om nog veel meer Disney-personages toe te voegen, zodat je je niet hoeft te vervelen.

Heeft Dreamlight Valley een multiplayer?

Heeft Dreamlight Valley een multiplayer?

Dreamlight Valley zal in de loop van 2024 een multiplayermodus krijgen. Je kan dan op bezoek gaan bij vrienden en spullen ruilen. Als je vrienden al verder in het spel gevorderd zijn en ze hebben veel van bepaalde gems die jij goed kan gebruiken, kunnen ze je een handje helpen! Daarnaast kan je inspiratie opdoen bij anderen om je eigen Valley te verfraaien. Ook kan je bij je vrienden de winkel van Dagobert Duck bezoeken. De items die daar beschikbaar zijn, variëren elke dag voor iedereen. Misschien heeft de winkel van je vriend of vriendin wel net dat meubel of kledingstuk waar je naar op zoek bent.

Deze artikelen kunnen je ook interesseren
Star Wars: Eclipse - preview
Games

20. februari

Star Wars: Eclipse

Star Wars: Eclipse bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en de release staat nog op stapel. In dit artikel gaan we echter al dieper in op wat we tot nu toe weten over deze adembenemende game, inclusief de setting en de geschatte releasedatum.

20. februari

Lees meer over
Rise of the Ronin - preview
Games

24. januari

Rise of the Ronin

Team NINJA, bekend van games zoals Nioh, Wo Long: Fallen Dynasty en NINJA GAIDEN, heeft een nieuwe samoerai-game ontwikkeld: Rise of the Ronin. Verken als een vrije samoerai het epische landschap van Japan. Ontdek hier meer over deze spannende nieuwe game.

24. januari

Lees meer over
Tekken 8
Games

22. januari

Tekken 8

Duelleer met je favoriete personages in het vervolg op Tekken 7: Tekken 8. Deze game, beschikbaar voor de PS5, Xbox Series X en S en pc, brengt een nieuwe verhaallijn waar een vader-zoonvete centraal staat. Ontdek hier meer over deze vechtgame.

22. januari

Lees meer over