MM logo red

Hogwarts Legacy, de nieuwe Harry Potter game

Sofia16 JUNI 2023
unknown description

Vanaf 10 februari 2023 heb je de kans om zelf als student Hogwarts en z’n omgeving te betreden. Maak je op voor een geweldig avontuur op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC en Nintendo Switch.

Hogwarts Legacy release date

Hogwarts Legacy release date

Al in 2020 kondigde Warner Bros. Games aan dat ze werkten aan een immersive single player open-world game die zich afspeelt in het Harry Potter Universum: sinds 10 februari 2023 wandel jij rond in de wonderlijke wereld van de bekende toverschool. Betreedt de wondere wereld van Hogwarts Legacy op de PlayStation 4/5, Xbox Series X, Xbox One en Nintendo Switch.

Ontdek de open-wereld van deze nieuwe Harry Potter game

Ontdek de open-wereld van deze nieuwe Harry Potter game

Hoop jij stiekem nog steeds dat je brief voor Hogwarts verloren ging met de uilenpost? Niet getreurd. In de nieuwe open-wereld setting van de Hogwarts Legacy game kan je zelf de beroemde toverschool Hogwarts en omgeving verkennen én ondertussen een groot geheim uit de toverwereld aan het licht helpen brengen. Van de bekende Great Hall, tot ruimtes uit de boeken die altijd tot onze verbeelding bleven spreken en gloednieuwe omgevingen om te verkennen … Hogwarts heeft binnenkort geen enkel geheim meer voor je.

Wat is de setting van deze magische Role Playing Game?

Wat is de setting van deze magische Role Playing Game?

Treed binnen in Hogwarts… in de late jaren 1800. Jij bent een nieuwe vijfdejaars tovenaarsleerling en arriveert zo’n 200 jaar voor ‘de jongen die bleef leven’. Het kasteel en de klaslokalen ziet er dus bekend uit, maar je professoren, klasgenoten en de situatie in de toverwereld moet je allemaal nog ontdekken. Al loop je hier en daar wel eens een oude bekende tegen ’t lijf. Leer spreuken, toverdranken brouwen, ontdek de magische omgeving en de geheimen van het prachtige kasteel. In deze saga, speel jij de hoofdrol. Toverstaf in de aanslag!

Speel Hogwarts Legacy voor PS4, PS5 of Xbox

Speel Hogwarts Legacy voor PS4, PS5 of Xbox

Klaar voor magie? Om de toverwereld te betreden en te leren kennen als nooit tevoren? In Hogwarts Legacy is het nu écht aan jou. Neem de rol van een nieuwe tovenaarsleerling aan, laat je indelen bij Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff of Slytherin en volg lessen aan de beroemdste toverschool ter wereld. Brouw toverdranken, leer vliegen op een bezemsteel, waag je in het Verboden Bos of breng een bezoekje aan het nabijgelegen dorp Hogsmeade en wie weet … ontdek jij wel een ingewikkeld plot dat de toekomst van de toverwereld voorgoed verandert. Bestel nu en ontdek Hogwarts vanaf 10 februari 2023.

Hogwarts Legacy: ontdek het leven aan Hogwarts

Treed de wonderlijke wereld van Hogwarts binnen als nieuwe leerling. Leer spreuken, maak nieuwe vrienden, ontdek de geheimen van het kasteel … en de hele toverwereld.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.