Kies een winkel
Toon alle winkels

Marvel’s Spider-Man 2

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Op 20 oktober 2023 is Marvel’s Spider-Man 2 gereleaset voor de PS5. Order de game bij MediaMarkt, zodat je met je spiderweb door New York City kan slingeren. Op deze pagina vind je meer informatie over deze game.

Wat is de verhaallijn van Spider-Man 2?

Wat is de verhaallijn van Spider-Man 2?

Spider-Man 2 is de opvolger van Spider-Man (2018) en Spider-Man: Miles Morales (2020). Deze games zijn exclusief voor de PlayStation uitgebracht. In Spider-Man 2 komen beide verhaallijnen samen. Kraven the Hunter, de schurk in het spel, heeft het op beide Spider-Men gemunt. Maar ook Lizard en Black Cat zullen opduiken. Het valt nog af te wachten wat exact de rol van Venom zal zijn.

Het verhaal spitst zich voornamelijk op Peter Parker, Miles Morales en Harry Osborn toe. Peter heeft een nieuwe job, Miles groeit onder Peters begeleiding steeds meer in zijn rol en doet er alles aan om een betere Spider-Man te worden. Harry heeft een lange periode van ziekte doorgemaakt, maar krijgt nu een tweede kans om zijn leven te leiden. Deze 3 jongemannen komen in de volgende fase van hun leven en zullen een aantal moeilijke keuzes moeten maken.

Wat is de gameplay en waar speelt Spider-Man 2 zich af?

De vraag die al een tijdje op ieders lippen brandt, is: wie werkt er samen met Venom in Spider-Man 2? Ten tijde van de onthulling leek het erop dat Peter Parker met zijn donkere kant worstelde; in een recentere trailer lijkt het alsof Peters beste vriend, Harry Osborn, zich door Venom laat verleiden. In de trailer zegt zowel Harry als Venom: "We're gonna heal the world." Een andere theorie is dat Venom meerdere personages beïnvloedt. Je zal het spel moeten spelen om te ontdekken hoe het echt zit. Pre-order Spider-Man 2 voor de PS5 en kom er als een van de eersten achter!

Marvel’s Spider-Man 2: Venom

venom

De vraag die al een tijdje in de lucht hangt, is: wie vormt er een team met Venom in Spider-Man 2? Bij de onthulling werd gehint dat Peter Parker worstelt met zijn donkere kant. In een recentere trailer leek het alsof Peters beste vriend, Harry Osborn, door Venom wordt verleid. In de trailer zegt zowel Harry als Venom: "We're gonna heal the world." Een andere theorie is dat Venom meerdere personages zal beïnvloeden. We moeten het spel wel spelen om te weten wat er echt aan de hand is. Pre-order Spider-Man 2 voor de PS5 om er als een van de eersten bij te zijn!

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn