MM logo red

Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay

Sofia15 APRIL 2024
unknown description

Stellar Blade, voorheen bekend als Project Eve, is een third-person action-adventure game. Het verhaal volgt Eve en haar squad in hun strijd om de aarde te heroveren na een verloren oorlog tegen buitenaardse indringers. Ontdek op deze pagina meer over dit spannende nieuwe spel.

Wat is de releasedatum van Stellar Blade?

Wat is de releasedatum van Stellar Blade?

De releasedatum van Stellar Blade is 26 april 2024, exclusief voor de PlayStation 5. Pre-order nu bij MediaMarkt om de game te spelen op de dag van de release.

Wat is de verhaallijn van Stellar Blade?

Wat is de verhaallijn van Stellar Blade?

Stellar Blade gaat over Eve en haar team die de aarde moeten redden na een verloren oorlog tegen de Naytiba. In dit avontuur ontmoet Eve de overlevende Adam, die haar naar Xion leidt, de laatste mensenstad op aarde na de oorlog. Om haar missie om de mensheid en daarmee de aarde te redden tot een succes te maken, werkt Eve aan het opbouwen van relaties met de inwoners van Xion, inclusief Orcal.

  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 5

Stellar Blade gameplay

Stellar Blade is een dynamische action-adventure game met snelle, vloeiende gevechten. Gebruik dodelijke combo's om je tegenstanders uit te schakelen en hun aanvalspatronen te doorbreken. Het counteren van aanvallen is cruciaal; hiermee vul je Eve's bètameter, waarmee je speciale vaardigheden activeert, zoals het onderbreken van vijandelijke combo's. Eve beschikt ook over een burstmeter, die je vult door aanvallen te pareren en combo's uit te voeren, en waarmee je krachtige aanvallen kan lanceren.

Verken de wereld door te klimmen, aan touwen te slingeren en ontmoet talrijke NPC's die Eve extra sidequests bieden voor meer ervaring.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Games

13. mei

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een charmant rollenspel voor de Nintendo GameCube, dat spelers meeneemt op een avontuur met Mario in een papieren wereld. Mario moet deuren van een legendarische schat openen en Princess Peach redden, terwijl hij puzzels oplost en vijanden in turn-based gevechten verslaat. Dit spel staat bekend om zijn unieke grafische stijl, humor en innovatieve gameplay.

13. mei

Lees meer over
Black Myth: Wukong
Games

12. april

Black Myth: Wukong: pre-order, nieuws en gameplay

Black Myth: Wukong is een souls-achtige actie-RPG, geïnspireerd op het Chinese verhaal 'De reis naar het westen'. In het spel kruip je in de huid van de mythische figuur Sun Wukong, een aap met bijzondere krachten. Ontdek hier alles over deze nieuwe game.

12. april

Lees meer over
Star Wars: Eclipse - preview
Games

20. februari

Star Wars: Eclipse

Star Wars: Eclipse bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en de release staat nog op stapel. In dit artikel gaan we echter al dieper in op wat we tot nu toe weten over deze adembenemende game, inclusief de setting en de geschatte releasedatum.

20. februari

Lees meer over