MM logo red

Suicide Squad: Kill the Justice League

Sofia17 JANUARI 2024
unknown description

Rocksteady Studios, de ontwikkelaar van de Batman: Arkham-trilogie, brengt nu een game uit waarin je als de 'slechteriken' speelt: Suicide Squad: Kill the Justice League. Deze shooter is beschikbaar voor de Xbox Series X en S, PlayStation 5 en pc. Ontdek hier meer over het spel.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Wat is de verhaallijn van Suicide Squad?

Wat is de verhaallijn van Suicide Squad?

In Suicide Squad: Kill the Justice League neem je het op tegen Brainiac, een buitenaards wezen dat de wereld wil vernietigen. Maar dat is niet alles: de DC-superhelden, beter bekend als The Justice League, zijn een bedreiging voor de stad die ze ooit beloofden te beschermen. Volg het verhaal van Harley Quinn, Deadshot, King Shark en Captain Boomerang terwijl ze strijden tegen de gehersenspoelde Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash en andere leden van The Justice League.

Suicide Squad: Kill the Justice League-gameplay

Suicide Squad: Kill the Justice League-gameplay

Suicide Squad: Kill the Justice League is een third-person shooter die zich afspeelt in Metropolis, een dynamische open wereld. In tegenstelling tot de Batman Arkham-games ligt de focus hier niet op singleplayer, maar vooral op multiplayer. Je kan met maximaal 3 vrienden een team vormen om samen Brainiac en The Justice League te bestrijden. Wil je liever alleen spelen, dan is dat ook mogelijk. Kies uit personages als Harley Quinn, King Shark, Deadshot of Captain Boomerang. Elk personage beschikt over unieke vaardigheden, wapens en speelstijlen en speelt een specifieke rol in het team. Je bepaalt zelf hoe je het spel speelt.

Wat is de releasedatum en op welke platforms kun je Suicide Squad spelen?

Wat is de releasedatum en op welke platforms kun je Suicide Squad spelen?

Suicide Squad: Kill the Justice League komt uit op 2 februari 2024 voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S, en pc. De game biedt cross-play ondersteuning, wat betekent dat je online met mensen kan spelen die op een ander platform gamen. Heb jij een Xbox en je vrienden een PS5? Geen probleem, je kan nog steeds samen een team vormen en het opnemen tegen The Justice League. Vergeet niet dat voor online spelen op de PlayStation (PS Plus) of Xbox (Xbox Live) een abonnement vereist is.

Goed om te weten: als je de Deluxe-edition koopt, krijg je 72 uur eerder toegang tot de game. Dit betekent dat je al vanaf 31 januari kan spelen.

Deze artikelen kunnen je ook interesseren
Assassin’s Creed Shadows
Games

22. mei

Assassin’s Creed Shadows

Een jaar na de lancering van Assassin’s Creed Mirage, komt de volgende game uit de populaire Assassin’s Creed-reeks: Assassin’s Creed Shadows, die op 15 november 2024 verschijnt voor de PS5, Xbox Series X & S en pc. Duik in het Japan van de 16de eeuw en strijd als een shinobi of samoerai om Japan van de ondergang te redden.

22. mei

Lees meer over
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Games

13. mei

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een charmant rollenspel voor de Nintendo GameCube, dat spelers meeneemt op een avontuur met Mario in een papieren wereld. Mario moet deuren van een legendarische schat openen en Princess Peach redden, terwijl hij puzzels oplost en vijanden in turn-based gevechten verslaat. Dit spel staat bekend om zijn unieke grafische stijl, humor en innovatieve gameplay.

13. mei

Lees meer over
Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay
Games

15. april

Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay

Stellar Blade, voorheen bekend als Project Eve, is een third-person action-adventure game. Het verhaal volgt Eve en haar squad in hun strijd om de aarde te heroveren na een verloren oorlog tegen buitenaardse indringers. Ontdek op deze pagina meer over dit spannende nieuwe spel.

15. april

Lees meer over