MM logo red

Super Mario Bros. Wonder: alle belangrijke informatie

Sofia21 SEPTEMBER 2023
unknown description

De vermaarde Super Mario maakte zijn terugkeer naar Nintendo Switch op 20 oktober 2023, 6 jaar na Super Mario Odyssey. Super Mario Bros. Wonder staat garant voor verrassingen en vertier voor jong en oud. Je kan het spel online of rechtstreeks in je MediaMarkt-winkel bestellen. Ontdek alle belangrijke details in dit artikel en wees een van de eersten om het Bloemenrijk van Prins Florian te verkennen.

Wat is de releasedatum en op welk platform kan je het spel spelen?

Super Mario Bros. Wonder - release

Super Mario Bros. Wonder is op 20 oktober 2023 gereleaset en is op de Nintendo Switch-console verkrijgbaar. Zorg dat je dit spel vol onvoorziene avonturen snel in je bezit krijgt door hem online of in je MediaMarkt-winkel te bestellen. Bereid je voor op een heleboel verrassingen in dit 2D-avontuur met Mario en zijn vrienden. Deel het plezier in teamverband, met je vrienden of familie, en sprokkel eretekens. Deze verschaffen je vaardigheden of bonussen die je nodig hebt voor dit ongewone avontuur.

Ontdek de gameplay van Super Mario Bros. Wonder

In Super Mario Bros. Wonder kan je in je eentje aan de slag of gezamenlijk met 3 andere personen in de multiplayermodus, en dat allemaal op dezelfde Nintendo Switch-console. Het aantal levens is collectief en verdeeld onder alle gekozen spelers. Je kan ook online spelen en maximaal 12 mensen uitnodigen om met je mee te doen. Tot slot communiceer je via de online verbinding met de personages van andere spelers over de hele wereld, bijvoorbeeld door borden te plaatsen om ze te helpen in lastige zones. Wanneer je iemand online bijstaat, verdien je hartpunten.

Super Mario Bros. Wonder -gameplay

Een aanzienlijke vernieuwing in de gameplay van Super Mario Bros. Wonder is de introductie van wonderbloemen. Deze transformeren de spelomgeving en creëren zo verrassende momenten, waarbij personages en voorwerpen onverwachte vormen aannemen. Elk level beschikt over zijn eigen wonderbloem. Verwacht bijvoorbeeld dat je muteert in een boorzwam of dat de pijpen zich plots in alle richtingen verplaatsen, en nog veel meer. Dit nieuwe spel zit vol onvoorspelbaarheid; je dient je voortdurend aan elke nieuwe situatie aan te passen. Onderweg stoot je ook op een speciale appel die Mario tijdelijk in een olifant verandert. Om het volgende level te kiezen, navigeer je over een wereldkaart met getimede levels. Je vaardigheid om snel voortgang te boeken zonder het loodje te leggen, wordt hier serieus op de proef gesteld.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Ontdek het verhaal achter Super Mario Bros. Wonder

Super Mario Bros. Wonder - story

Prins Florian heeft Mario en al zijn kameraden, waaronder Luigi, Peach, Daisy en vele anderen, uitgenodigd naar het Bloemenrijk. Bowser nodigt zichzelf echter uit op het feest en grijpt een mysterieuze bloem waarmee hij met het Bloemenrijk kan versmelten. Terwijl de magie van deze geheimzinnige bloem zich door het hele koninkrijk verspreidt, beginnen er tal van verrassende gebeurtenissen plaats te vinden. Het is aan Mario en zijn schitterende team om het Bloemenrijk te redden.

In het Bloemenrijk maak je kennis met vijanden zoals de vertrouwde Goombas, Koopas en Boos, maar ook met Bowser Junior en nieuwe wezens zoals reusachtige slakken, vissen en paarse nijlpaarden.

Wie vertolken de rollen in Super Mario Bros. Wonder?

Super Mario Bros. Wonder : personages

In Super Mario Bros. Wonder kies je je favoriete held uit een lijst van 12 personages. Naast Mario tref je er Luigi, Peach, Daisy, Yellow Toad, Blue Toad en Toadette aan. Bedenk dat deze 7 personages precies dezelfde gameplay hebben en dus op dezelfde manier spelen.

Dan hebben we nog de onmiskenbare Yoshi’s, beschikbaar in 4 kleuren: groen, hemelsblauw, geel en rood. Ze kunnen voorwerpen inslikken en weer uitspuwen. In dit avontuur maak je ook kennis met Carottin. Hij kan geen speciale voorwerpen hanteren zoals Mario en zijn vrienden dat wel kunnen. Deze 5 personages zijn de gedroomde keuze als je nog een beginneling bent, daar ze immuun zijn voor schade.

Andere beschikbare spellen in de Super Mario-reeks

Super Mario-reeks

Zin in een trainingssessie terwijl je vol ongeduld op de lancering van Super Mario Bros. Wonder wacht? Ontdek Mario en al zijn kompanen nu al in de andere spellen die hieronder beschikbaar zijn op Nintendo Switch, zoals New Super Mario Bros. U Deluxe, Super Mario 3D World + Bowser's Fury, Super Mario Party en nog veel meer. Je vindt al deze games online of in je lokale MediaMarkt-winkel.