MM logo red

Beste Nintendo Switch-accessoires

Sofia24 MEI 2024
unknown description

De Nintendo Switch combineert draagbaarheid met krachtige prestaties en veelzijdigheid. Met zijn unieke vermogen om naadloos tussen handheld, tabletop en traditionele consolemodi te schakelen, biedt de Switch flexibiliteit voor gamers van alle leeftijden. Combineer je console met de juiste accessoires voor elke game en geniet van nog meer speelplezier.

Nintendo Switch-controllers

Nintendo Switch-controllers

Er bestaan 2 verschillende soorten controllers voor de Nintendo Switch-console: de Joy-Con-controllerset en een draadloze controller. De Joy-Con-controllers zijn vooral geschikt voor handheld gaming. Ze hebben een ergrealistische HD-trilfunctie die je spelervaring verbeterten zijn in verschillende kleurenverkrijgbaar. De draadloze controllers van Nintendo Switch zijn vooral geschikt voor tabletop of traditionele consolemodi. Ze zijn in verschillende kleuren en zelfs met prismatische ledverlichtingbeschikbaar. Deze controllers lichten dus op aan de hand van de stappen die je zet in je game. Wanneer je een nieuwe Switch aankoopt, krijg je 2 Joy-Con-controllers meegeleverd. Hiermee kan je alleen spelen, maar ook met 2 personen de leukste gaming-sessies beleven. De draadloze controllers koop je altijd apart aan.

Nintendo Switch-bescherming

Nintendo Switch-bescherming

Naast Nintendo Switch-accessoires vind je bij MediaMarkt ook geheugenkaarten en beschermhoezen. Zo blijft je Nintendo Switch altijd beschermd als je hem graag overal mee naartoe neemt. De geheugenkaarten maken het mogelijk om games te downloaden en beïnvloeden de snelheid van je console. Welke opslagkaart je nodig hebt, is afhankelijk van het aantal games dat je zonder internetverbinding wilt kunnen spelen en hoeveel je er wilt downloaden. Ook de benodigde opslagplaats voor je favoriete games speelt uiteraard een belangrijke rol. Bekijk ons assortiment om te beslissen welke kaart helemaal aan jouw behoeften voldoet.

Nintendo Switch: gaming-stoelen

Nintendo Switch: gaming-stoelen

Een professionele gaming-stoel zorgt voor meer comfort en een efficiënte game-ervaring. Kies voor een verstelbare gaming-stoel met een hoofd- en nekkussen om klachten na langdurig gamen te vermijden. Zet je comfortabel in je gamingstoel en laat het spelplezier beginnen. Bovendien heeft een gamingstoel ook een cool ontwerp dat jouw gaming set-up helemaal compleet maakt.

Nintendo Switch-stuurwielen

Nintendo Switch-stuurwielen

Speel jij liefst racespellenzoals Mario Kart? Dan mageen stuurwiel in je collectie accessoires niet ontbreken. Plaats je Joy-Con in het stuurwiel en zet je klaar voor de start. Zo arriveer jij gegarandeerd als eerste aan de finish.

Nintendo Switch: kabels en adapters

Om je Nintendo Switch op te laden, heb je een USB-C-kabel nodig. Onze voorkeur ligt bij een lange kabel, zo kan je verderspelenterwijl je console oplaadt. Daarnaast voorzie je ook best een ethernetkabel voor een stabiele en snelle internetverbinding. Wist je trouwens al dat het ook mogelijk is om je Switch op te laden met een powerbank? Sluit je USB-C-kabel aan op je powerbank en geniet van ontelbaar spelplezier, zelfs onderweg.

Kabels en adapters voor de Nintendo Switch

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn