MM logo red

Hoe installeer je de DJI Fly-app?

Sofia19 JANUARI 2024
unknown description

Nog geen 20 jaar geleden hadden we enkel actioncams , videocamera’s en de camera van je smartphone. Vandaag maak je fantastische beelden met een drone. Verbind je smartphone met je drone om vliegensvlug aan de slag te gaan. Maar welke app gebruik je nu best? Als je eender welk huidig model qua drone bezit van het merk DJI Fly, dan heb je de DJI Fly-app nodig. Het is de perfecte tool om je smartphone en drone met elkaar te verbinden. Op deze pagina ontdek je hoe je de DJI Fly-app op je Android-smartphone of je iPhone installeert.

Hoe installeer je de DJI Fly-app op Android?

Hoe installeer je de DJI Fly-app op Android?

Naast de trend van spiegelloze en instant fotografie kun je vandaag ook meedoen aan de trend van luchtfotografie vanuit huis door de DJI Fly-app te downloaden. In tegenstelling tot typische Android-app-downloads via de Google Play Store, dien je DJY Fly en andere DJI-apps vanaf de DJI-website te downloaden. Hieronder vind je de 3 stappen om de DJI Fly-App op Android te installeren.

Hoe installeer je de DJI Fly-app op Android?

1. Download de app. Klik op 'download’. Uiteraard heb je wel een stabiele internetverbinding nodig.

2. Omdat DJI Fly niet via de Google Play Store is te downloaden, moet je mogelijk machtigingen inschakelen. Ga naar je telefooninstellingen om volledige app-toegang in te schakelen. DJI Fly heeft toegang nodig tot je camerarol en de GPS van je apparaat.

3. Start de app en log in op je DJI-account. Als je geen account hebt, maak er dan een aan in de app zelf. Klik vervolgens op 'apparaat koppelen' en volg de instructies om je drone voor de eerste keer aan je controller te koppelen.

Hoe installeer je de DJI Fly-app op IOS?

Om de DJI Fly-app op iOS te installeren, heb je versie 11 of een latere versie nodig. Volg de link vanuit het officiële downloadcentrum van DJI of scan de QR-code die bij de drone is meegeleverd om onofficiële apps van derden te vermijden.

1. Zoek op je iPhone de officiële DJI Fly-app in de App Store of volg de link vanuit het DJI-downloadcentrum. Tik op het "Downloaden"-icoon om de app te downloaden.

2. Zodra de download is voltooid, open je de app. Schakel de vereiste machtigingen in voor locatie en toegang tot de camerarol in de pop-ups, of pas de machtigingen aan in Instellingen > DJI Fly.

3. Maak een DJI-account aan of log in. Nadat je de drone en controller hebt ingeschakeld, begeleidt de app je door de tutorials voor de eerste vlucht.

Deze artikelen kunnen je ook interesseren
Beste Nintendo Switch-accessoires
Gaming hardware

24. mei

Beste Nintendo Switch-accessoires

De Nintendo Switch combineert draagbaarheid met krachtige prestaties en veelzijdigheid. Met zijn unieke vermogen om naadloos tussen handheld, tabletop en traditionele consolemodi te schakelen, biedt de Switch flexibiliteit voor gamers van alle leeftijden. Combineer je console met de juiste accessoires voor elke game en geniet van nog meer speelplezier.

24. mei

Lees meer over
Beste accessoires voor de PS5
Gaming hardware

22. mei

Beste accessoires voor de PS5

Haarscherp beeld, helder geluid, een controller die goed in de hand ligt en een comfortabele gamingstoel. Meer heb je niet nodig om alles uit je PS5-game-ervaring te halen. Ben je klaar om je gaming set-up naar een hoger niveau te tillen? Afhankelijk van je favoriete games bestaan er verschillende handige extra’s. In dit artikel ontdek je onze favoriete accessoires voor je PS5.

22. mei

Lees meer over
Assassin’s Creed Shadows
Games

22. mei

Assassin’s Creed Shadows

Een jaar na de lancering van Assassin’s Creed Mirage, komt de volgende game uit de populaire Assassin’s Creed-reeks: Assassin’s Creed Shadows, die op 15 november 2024 verschijnt voor de PS5, Xbox Series X & S en pc. Duik in het Japan van de 16de eeuw en strijd als een shinobi of samoerai om Japan van de ondergang te redden.

22. mei

Lees meer over