MM logo red

Dyson Airstrait-stijltang: de multitasker die je haar droog en steil maakt in een vloeiende beweging

Laura27 MAART 2024
unknown description

De Dyson Airstrait is geen gewone stijltang. Dankzij de revolutionaire technologie kun je je haar in een soepele beweging drogen en steil maken. En dat alles zonder de hete platen van een traditionele stijltang. Door de krachtige luchtstroom is je haar in een mum van tijd gestyled, zonder schade. Ontdek de voordelen van de Dyson Airstrait-stijltang en geniet elke dag van glanzend en gezond haar.

De baanbrekende Dyson Airstrait-technologie

Krachtig en snel resultaat zonder hitte beschadiging

Krachtig en snel resultaat zonder hitte beschadiging

Je ochtend- of avondroutine verkorten en je prachtige coupe de hele dag lang behouden? Dan is de Dyson Airstrait-stijltang niet enkel een optie, maar een must. Dit apparaat met slimme haarverzorgingstechnologie maakt je haar tegelijkertijd droog en steil dankzij een warme luchtstroom, zonder hete platen die je haar beschadigen. De luchtstroom verwarmt onder hoge druk. Hierdoor droogt je haar nauwkeurig en gelijkmatig, terwijl je het in model brengt. Gebruik de nat-naar-droog-stand van de Dyson Airstrait-stijltang, die werkt zonder extreme hitte. Op deze manier breng je je haar in model zonder het te beschadigen.

Zacht en glad haar dankzij de schuine stand

Zacht en glad haar dankzij de schuine stand

Dankzij de luchtspanning van de nat-naar-droog-stand is je haar in een vloeiende beweging zacht en glad. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat de warme luchtstroom onder een hoek van 45 graden (schuin) door je kapsel gaat. Zo zorgt de Dyson Airstrait ook voor minder haarschade en haarbreuk. Dat is niet mogelijk met een stijltang die gebruik maakt van warme platen.

Intelligente warmteregeling met glasparels

Intelligente warmteregeling met glasparels

De Dyson Airstrait is uitgerust met slimme temperatuursensoren, gemaakt van glasparels. De sensoren passen de temperatuur van de luchtstroom 16 keer per seconde aan. Zo wordt je stijltang nooit te heet en geraakt je haar niet beschadigd. Deze slimme techniek zorgt er bovendien voor dat de natuurlijke glans van je haar behouden blijft.

Uitgerust met een krachtige Dyson Hyperdymium-motor

Uitgerust met een krachtige Dyson Hyperdymium-motor

In de Airstrait-stijltang van Dyson zit een krachtige Hyperdymium-motor die bijna 12 liter lucht per seconde naar de versterker in het apparaat verplaatst. Dit zorgt voor de hoge luchtdruk waarmee jij je haar tegelijkertijd droog en steil maakt.

Le lisseur Airstrait de Dyson est équipé d’un puissant moteur Hyperdymium qui propulse près de 12 litres d'air par seconde, créant un flux d’air ultra puissant qui te permet de sécher et de lisser tes cheveux simultanément.

Maak je routine sneller en doeltreffender

Maak je routine sneller en doeltreffender

Verlies je veel kostbare tijd omdat je je haar eerst moet drogen voor je het steil kan maken? Dankzij de Dyson Airstrait heb je daar geen last meer van. Stap uit de douche en breng je kapsel meteen in vorm. Zo ga je van nat haar naar een prachtig kapsel, allemaal met eenzelfde apparaat in een gestroomlijnde beweging.

Stylingtips

90’s geföhnd kapsel

Creëer prachtige Rachel-kapsels met de Dyson Airstrait-stijltang en duik zo de jaren 90-look in. Zet je haar vast met rollers en gebruik de stijltang om meerdere lagen en een lichte krul aan de onderkant van je haar te realiseren.

Natuurlijk geföhnd kapsel

Ga je vandaag voor een nette look? Style je haar met de Airstrait en ga met een verzorgde coupe de deur uit.

Lange bubble puff-paardenstaart

Droom je van een mooie gladde paardenstaart? Met de Dyson Airstrait maak je jouw lange haren mooi glad. De ideale basis om verlengde looks te creëren.

Waarom nat haar steil maken?

Eenvoudig een nieuwe stijl creëren

Eenvoudig een nieuwe stijl creëren

Nat haar is makkelijker te stylen en restylen dan droog haar. Daar deed het team van Dyson al veel wetenschappelijk onderzoek naar. Elke haarstreng heeft zogenaamde waterstofbruggen, die makkelijker veranderen als je haar warm of vochtig is. Zo creëer je eenvoudig en snel een nieuwe look wanneer je haar nat en warm is. De nat-naar-droog-stand van de Dyson Airstrait zorgt voor een combinatie van vocht en warme luchtstroom. Zo stijl je jouw haar effectief, zonder nood aan extreme hitte

De wetenschap achter glanzend haar

De wetenschap achter glanzend haar

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe de Dyson Airstrait-stijltang voor zacht en glanzend haar zorgt. Omdat deze stijltang geen extreme hitte nodig heeft om je haar steil te maken, blijft de interne structuur van je haar beschermd. Licht weerkaatst beter op zacht en gezond haar en zorgt zo voor een mooie, glanzende afwerking.

Display en functies

Nat haar steil maken

Nat haar steil maken

In de nat-naar-droog-stand krijg je je haar in een soepele beweging droog en steil. Je hebt de keuze uit 3 vooraf ingestelde temperaturen - 80 °C, 110 °C of 140 °C - om je natte haar om te toveren in de stijl die je wilt.

Droog haar opfrissen

Droog haar boosten

Is je haar al droog maar heeft het een oppepper nodig? Dan gebruik je de droogstand van de Dyson Airstrait. Style op 120°C of 140°C en kies voor de optionele Boost-modus om je droge haar een complete make-over te geven.

Intuïtieve luchtstroom: energiezuiniger en stiller

Intuïtieve luchtstroom: energiezuiniger en stiller

De slimme technologie van de Dyson Airstrait detecteert nauwkeurig wanneer haar tussen de armen van de stijltang ligt, waardoor het de luchtstroom precies op de noden van je haar kan afstemmen. Dit zorgt niet alleen voor een energiezuinigere styling, maar maakt het apparaat ook stiller.

Lcd-scherm

Lcd-scherm

Via het handige High-definition-kleurendisplay op de Airstrait weet je precies hoe de luchtstroom loopt en wat de temperatuur ervan is. Handig om te bekijken tijdens het stylen.

Vergrendelingsfunctie

Vergrendelingsfunctie

Dankzij de vergrendelingsfunctie van de Dyson Airstrait gebruik je het apparaat altijd op een veilige manier. Verschuif de knop om de stijltang te vergrendelen en te ontgrendelen. In de vergrendelde toestand gebruik je de Dyson Airstrait ook om je haar op een voorzichtige manier te drogen. Zo creëer je meer volume.

Automatisch pauzeren

Automatisch pauzeren

Dyson neemt veiligheid heel serieus, daarom pauzeert de stijltang automatisch als je hem 3 seconden niet gebruikt of neerlegt. Til je het apparaat weer op, dan start de luchtstroom automatisch op.

Ontworpen om de haarsterkte te behouden

Ontworpen om de haarsterkte te behouden

De Dyson Airstrait-stijltang is specifiek ontworpen voor het stylen van je haar op een optimale temperatuur, waardoor je je haar nooit blootstelt aan extreme hitte, zoals bij traditionele stijltangen met hete platen. De nat-naar-droog-stand droogt en steilt je haar op een gezonde manier, waarbij zowel de sterkte als de glans van je haar behouden blijft.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn