MM logo red

Saeco: uw passie voor koffie, weerspiegeld in elk detail

Amina4 AUGUSTUS 2023
unknown description

Onze passie voor de meest verfijnde koffie, in combinatie met het prachtig Italiaans design, ziet u terug in onze Saeco machines waarmee u uw favoriete koffie zet.

De toonaangevende Italiaanse koffiespecialist

De toonaangevende Italiaanse koffiespecialist

Met passie voor authentieke Italiaanse koffie ontwikkelden Philips hun koffiemachines, die keer op keer de perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato serveren. Geniet van 15 tot 22 overheerlijke koffievariaties, afhankelijk van het type model. De Coffee Equalizer tilt personalisatie naar een hoger niveau. Pas de aromasterkte, melkvolume, melkschuim of koffiehoeveelheid aan. Sla je recept op in een van de gebruikersprofielen. Zo geniet je altijd van jouw favoriete kop koffie, precies zoals jij het lekker vindt.

Altijd de perfecte boneninstellingen met BeanMaestro

BeanMaestro

Met de BeanMaestro-technologie past onze machine automatisch de instellingen aan voor de bonen die erin zitten. Arabica of Robusta, de Saeco-machine zorgt voor de optimale extractie. Kies in het menu welke bonen erin zitten en de machine doet de rest.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Kies één van de vele instelbare koffievariaties. Personaliseer met de CoffeeEqualizer

Kies één van de vele instelbare koffievariaties. Personaliseer met de CoffeeEqualizer

Geniet van afwisseling. Kies vandaag voor een Italiaanse Cappuccino, morgen voor een Galão. Geniet van ieder rustmoment met een andere kop koffie. Stel zelf de perfecte kop koffie in met de CoffeeEqualizer, zo ben jij de barista in eigen huis. Pas de aromasterkte aan, de koffiehoeveelheid, de melkvolume en het melkschuim. Is de koffie te warm? Geen probleem. Zet de temperatuur iets lager. Zo maak jij je koffie precies zoals je het lekker vindt.

Verbind met Wi-Fi voor de laatste updates

Verbind met Wi-Fi voor de laatste updates

Verbind met Wi-Fi om up-to-date te zijn van de nieuwste recepten, content en software. Geniet in de herfst van een pumpkin spice latte en in de zomer van een iced coffee. De machine downloadt automatisch de laatste updates. Zo beschikt jouw machine altijd over de juiste instellingen. En dit zonder mobiele app.

Check de machine- en schoonmaakstatus op de intuïtieve kleurendisplay met touchscreen

Check de machine- en schoonmaakstatus op de intuïtieve kleurendisplay met touchscreen

Alles wordt weergegeven op de hoge resolutie kleurdisplay met touchscreen. Vervang je AquaClean op tijd, leeg de koffiedikbak of ontkalk de machine. De machine neemt je stap voor stap mee in het proces met een instructievideo wanneer dit nodig is.