MM logo red

EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen

Milan15 MEI 2024
unknown description

Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 organiseert Duitsland het EK voetbal. Dat betekent weer tal van matchen bekijken, spanning, frustratie en plezier. We hebben alle benodigdheden voor je op een rijtje gezet, zodat je het EK 2024 thuis of onderweg zorgeloos kan beleven.

Thuis naar het EK voetbal in Duitsland kijken

Thuis naar het EK voetbal in Duitsland kijken

Het EK voetbal in het stadion meemaken is natuurlijk het tofste wat er is, maar je kan ook thuis van alle mooie matchen genieten. Heb je een royale living? Ga dan voor een grote tv vanaf 65 inch tot zelfs 98 inch. Woon je wat kleiner, dan past een kleine of middelgrote tv tussen 32 inch en 58 inch waarschijnlijk beter bij je. We hebben een smart-tv voor elke zitkamer.

Als je de wedstrijden van het EK op een luie zondag vanuit je slaapkamer wilt kijken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We hebben alle tips verzameld waar je op moet letten als je een tv koopt voor in de slaapkamer.

Stadiongeluid in je woonkamer met onze soundbars

Stadiongeluid in je woonkamer met onze soundbars

Bij een prachtige televisie hoort natuurlijk uitmuntend geluid. Beleef de echte stadionsfeer van het EK 2024 met onze soundbars en speakers. Je hoort elke schreeuw, elke tackle en elk balcontact alsof je zelf in het stadion zit.

Na de wedstrijd is het tijd om te feesten, dus sluit de partyspeaker aan voor een overwinningsfeest dat tot de vroege uurtjes doorgaat. Wil je het feest naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een partyspeaker met verlichting en lichtshow om je feestervaring compleet te maken.

Altijd op de hoogte van het laatste EK 2024-nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste EK 2024-nieuws

Of je nu op weg bent naar huis, snel de laatste inkopen doet voor de match of toch nog naar die saaie familiebijeenkomst moet: je kan het EK voetbal 2024 overal volgen met je smartphone. Blijf op de hoogte van alle EK-nieuwtjes via pushmeldingen, luister naar EK-podcasts of bekijk de matchen live op je gsm. Zo mis je niets van het EK, waar je ook bent.

Geef het EK 2024 een extra kleur met smarthome-producten

Geef het EK 2024 een extra kleur met smarthome-producten

Wil je nog meer genieten van het EK voetbal? Geef de hele ervaring dan een boost met slimme verlichting en voeg zo een extra dimensie toe aan de EK-wedstrijden. Je kan de verlichting synchroniseren met de actie op je tv of je kiest voor de kleuren van het shirt van je favoriete land. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Welke soundbar kopen?
Speakers

Welke soundbar kopen? Wij geven je advies & tips

Lees meer over