MM logo red

Cyber Monday bij MediaMarkt: wat is het, wanneer is het en wat zijn onze deals?

Milan26 JANUARI 2024
unknown description

Na Black Friday volgt … Cyber Monday! Maar wat is dat eigenlijk? Waar is het allemaal begonnen? En welke geweldige promo’s schotelt MediaMarkt je voor op Cyber Monday?

Wat is Cyber Monday?

Wat

Black Friday, oftewel de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, groeide over de jaren heen uit tot dé dag waarop er in de VS geweldige koopjes gescoord kunnen worden in alle mogelijke winkels. De meeste Amerikanen hebben die dag immers vrij en beginnen stilaan hun kerstaankopen te doen. Allemaal goed en wel, maar met de opkomst van het online winkelen vielen de webshops uit de boot. Daarom werd Cyber Monday in het leven geroepen als online tegenhanger van Black Friday. De maandag na Thanksgiving (dit jaar op 2 december) werd zo dé dag om online de beste deals te scoren. En net zoals Black Friday waaide het concept ondertussen de oceaan over. Wij bij MediaMarkt vieren dus maar al te graag mee met Cyber Monday en zetten een paar straffe promo’s voor je op een rij!

Black Friday: de vrijdag vóór Cyber Monday

Wanneer

Kan je niet wachten op Black Friday en Cyber Monday? Wij ook niet! Daarom gaan we in de aanloop naar deze twee hoogdagen alvast los met de Black Friday Weeks. Je hoeft dus niet eens te wachten voor straffe deals en topkortingen in onze winkels of in onze webshop!

Black Friday bij MediaMarkt: kortingen en deals

Promo

Printers, tablets, televisies, wasmachines en nog heel veel meer. Tijdens Black Friday geeft MediaMarkt kortingen op een selectie geweldige must haves uit het hele assortiment.
Sla je slag met onze Cyber Monday deals!

Cyber

Neem je wishlist (of die van een gelukkige uit jouw kerstgezelschap) er maar bij en laat je verrassen door onze straffe kortingen! Zijn je keukentoestellen of huishoudapparaten aan vervanging toe? Check dan eens onze promo’s op een MIELE droogkast met warmtepomp of deze SIEMENS inbouw vaatwasser. Misschien is je lief zot van frituursnacks en leg je binnenkort deze FRITEL friteuse onder de kerstboom of verras je iemand met deze knappe AUTEL drone. Mogelijkheden te over, dankzij onze spectaculaire Cyber Monday-kortingen!

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen
Seizoensitems

15. mei

EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen

Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 organiseert Duitsland het EK voetbal. Dat betekent weer tal van matchen bekijken, spanning, frustratie en plezier. We hebben alle benodigdheden voor je op een rijtje gezet, zodat je het EK 2024 thuis of onderweg zorgeloos kan beleven.

15. mei

Lees meer over
BTW-dagen bij MediaMarkt
Seizoensitems

27. februari

BTW-dagen bij MediaMarkt: shop met BTW-voordeel

Het beste moment om een smartphone, laptop of smart-tv te scoren? Markeer de BTW-dagen in je agenda, want tijdens deze actieweek betaal jij geen belasting op je aankopen van meer dan €100,-. Je kan kiezen uit een groot deel van ons assortiment, zowel online als in de winkel.

27. februari

Lees meer over
Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?
Seizoensitems

16. januari

Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?

Een TSA-slot is een essentieel reisaccessoire voor iedereen die naar of binnen de Verenigde Staten reist. Deze speciale sloten stellen de Transportation Security Administration in staat je bagage te inspecteren zonder schade te berokkenen. In dit artikel duiken we dieper in het hoe en waarom van TSA-sloten. Lees verder om meer te ontdekken.

16. januari

Lees meer over