Kies een winkel
Toon alle winkels

Cyber Monday bij MediaMarkt: wat is het, wanneer is het en wat zijn onze deals?

unknown description

Na Black Friday volgt … Cyber Monday! Maar wat is dat eigenlijk? Waar is het allemaal begonnen? En welke geweldige promo’s schotelt MediaMarkt je voor op Cyber Monday?

Wat is Cyber Monday?

Wat

Black Friday, oftewel de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, groeide over de jaren heen uit tot dé dag waarop er in de VS geweldige koopjes gescoord kunnen worden in alle mogelijke winkels. De meeste Amerikanen hebben die dag immers vrij en beginnen stilaan hun kerstaankopen te doen. Allemaal goed en wel, maar met de opkomst van het online winkelen vielen de webshops uit de boot. Daarom werd Cyber Monday in het leven geroepen als online tegenhanger van Black Friday. De maandag na Thanksgiving (dit jaar op 27 november) werd zo dé dag om online de beste deals te scoren. En net zoals Black Friday waaide het concept ondertussen de oceaan over. Wij bij MediaMarkt vieren dus maar al te graag mee met Cyber Monday en zetten een paar straffe promo’s voor je op een rij!

Black Friday: de vrijdag vóór Cyber Monday

Wanneer

Kan je niet wachten op Black Friday en Cyber Monday? Wij ook niet! Daarom gaan we in de aanloop naar deze twee hoogdagen alvast los met de Black Friday Weeks. Je hoeft dus niet eens te wachten voor straffe deals en topkortingen in onze winkels of in onze webshop!

Black Friday bij MediaMarkt: kortingen en deals

Promo

Printers, tablets, televisies, wasmachines en nog heel veel meer. Tijdens Black Friday geeft MediaMarkt kortingen op een selectie geweldige must haves uit het hele assortiment.
Sla je slag met onze Cyber Monday deals!

Cyber

Neem je wishlist (of die van een gelukkige uit jouw kerstgezelschap) er maar bij en laat je verrassen door onze straffe kortingen! Zijn je keukentoestellen of huishoudapparaten aan vervanging toe? Check dan eens onze promo’s op een MIELE droogkast met warmtepomp of deze SIEMENS inbouw vaatwasser. Misschien is je lief zot van frituursnacks en leg je binnenkort deze FRITEL friteuse onder de kerstboom of verras je iemand met deze knappe AUTEL drone. Mogelijkheden te over, dankzij onze spectaculaire Cyber Monday-kortingen!