MM logo red

Originele valentijnscadeautips voor hem, haar, hen én jezelf

Milan8 FEBRUARI 2024
unknown description

Op zoek naar een origineel cadeau voor Valentijnsdag? Met deze tips maak je een onuitwisbare indruk op jouw valentijn. Of het nu voor hem, voor haar, voor hen of lekker voor jezelf is.

Valentijnscadeau voor hem

Zoek je een valentijnscadeau voor je man, vriend, lover of die stoot van een collega? We hebben van alles in huis om een onvergetelijke indruk op hem te maken. Doei sokken en tuinhandschoenen, hallo vederlichte mini-iPad en hippe baardtrimmer met antislipgrip. Verklaar hem de liefde met een origineel, praktisch cadeau. Toch iets anders in gedachte? MediaMarkt zet een aantal suggesties voor hem op rijtje.

Valentijnscadeau voor haar

Dat jij haar allergrootste cadeau bent, weet ze allang. Verras haar daarom met een origineel cadeautje voor Valentijnsdag. Geen idee wat je jouw vrouw, vriendin of flirtende buurvrouw moet geven? Je bent niet alleen. Met deze cadeautips voelt zij zich op-en-top vrouw en straalt ze op al jullie dates.

Valentijnscadeaus voor een romantische avond

Blijf lekker thuis, zet wat kaarsen aan of kies voor een sfeervolle setting met slimme verlichting. Koken jullie samen met een romantisch muziekje op de achtergrond? Of maak je alles vooraf klaar en mag je valentijn aanschuiven als verrassing? O, en na het toetje? Plof heerlijk op de bank, zet je homecinema-set, soundbar of surround-receiver aan en sluit je romantische avond af met je favoriete film of serie. Klinkt niet verkeerd toch?

Valentijnscadeaus voor de sportieveling

Rennen jullie iedere dag hand in hand door de bossen of wil je starten met samen fit worden? Een smartwatch meet jouw fysieke prestaties en houdt je hartslag bij. Leuk om eens te kijken hoe hoog je hartslag wordt als je jouw wederhelft in de ogen kijkt. Mocht je het toch niet zo leuk vinden om samen te rennen? Zonder je helemaal af met een koptelefoon of sportoortjes en houd je resultaten bij door middel van een activity tracker.

Valentijnscadeaus voor de beautyqueen/ beautyking

Scoor punten op je eerste date met een lief cadeau. En als jij lekker in je vel zit, blijft hopelijk alleen een handjevol van die gezonde zenuwen over. Zet je haar in de krul of trim je baard een beetje. Of ben jij zo iemand die genoeg heeft aan een verfrissende douche en goed gepoetste tanden? Jij kiest natuurlijk zelf waar jij je het lekkerst bij voelt. In de tussentijd delen we graag onze (cadeau)tips met je.

Last minute Valentijnscadeau? Kies voor een MediaMarkt geschenkkaart!

Last minute Valentijnscadeau? Kies voor een MediaMarkt geschenkkaart!

Oeps, het is bijna valentijn en je hebt nog geen valentijnscadeau voor hem of haar. Geen paniek, want wij hebben het ultieme last minute valentijnscadeau voor mannen en vrouwen: een MediaMarkt geschenkkaart! Je hoeft alleen nog zelf de waarde (tussen €5 en €150) te bepalen volgens jouw budget. De cadeaubon is trouwens een jaar geldig. Zo heeft je geliefde genoeg tijd om een valentijnscadeau uit te kiezen. Koop je geschenkkaart online of in een van onze winkels.

Wat is valentijn?

Valentijn, ook Valentijnsdag of feest van Sint-Valentijn is een jaarlijks terugkerend feest op 14 februari. Het is een dag waarop geliefden hun liefde, vriendschap en affectie tonen en vieren met bijvoorbeeld cadeautjes, chocolade, bloemen of kaarten met een liefdesboodschap.Waar komt Valentijn vandaan?

Valentijnsdag of valentijn is het feest van de liefde, maar welk verhaal schuilt er eigenlijk achter deze romantische dag? Valentijn dankt z’n naam aan de beroemde Romeinse heilige Sint-Valentijn, een priester uit de derde eeuw na Christus. In die tijd mochten Romeinse soldaten volgens de wet niet trouwen, maar daar trok Sint-Valentijn zich niets van aan. In het geniep voltrok hij huwelijken en al snel werd hij daarvoor opgepakt en ter dood veroordeeld. Maar voor hij stierf, werd hij nog halsoverkop verliefd op de dochter van de gevangenisdirecteur. Op 14 februari schreef hij haar een liefdesbrief, die hij ondertekende met “jouw Valentijn”. En zo werd valentijn geboren.

Campagne van de week

  • campaign van de week
  • MZHP - campaign van de week samsung - W19