MM logo red

Wil je een nieuwe Samsung-gsm kopen? Dit zijn de modellen van 2023

Jasper5 JULI 2023
unknown description

De smartphonemarkt staat nooit stil, integendeel! Samsung is met de Samsung Galaxy smartphones natuurlijk één van dé koplopers op de markt en een merk dat blijft verbazen met innovatieve nieuwe smartphones.

De nieuwste Samsung-smartphones van 2023

Nieuw in de Samsung Galaxy S-serie

Nieuw in de Samsung Galaxy S-serie

De Samsung Galaxy S-serie bestaat uit smartphones van topklasse. Elk jaar brengt Samsung nieuwe exemplaren op de markt, en dat was in 2022 niet anders. De nieuwste telg kreeg de naam S22, die bovendien ook beschikbaar is in een geavanceerde, iets grotere Plus-versie en dé absolute topper: de Samsung Galaxy S22 Ultra. Die laatste is niet alleen de grootste van de drie, maar beschikt ook over de beste camera en een Edge Quad HD+-scherm. Drie verbazingwekkend sterke smartphones, voor elke liefhebber wat wils.

Nieuw in de Samsung Galaxy A-serie

Nieuw in de Samsung Galaxy A-serie

Heb je iets minder hoge eisen voor je smartphone of geef je liever wat minder uit? Dan zit je zeker goed bij de Samsung Galaxy A-serie, die vooral inzet op een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Binnen deze serie vind je middensegment-smartphones die erg goed presteren (met een getal in hun naam boven 40), of iets goedkopere instapmodellen (met een lager cijfer in hun naam). Ook binnen deze reeks blijft Samsung voortdurend innoveren. De nieuwste exemplaren zijn de Samsung Galaxy A53, A33 en A23. Laat je verrassen door de kracht van deze nieuwe generatie Samsung smartphones!

Nieuw in de Samsung Galaxy Z-serie

Nieuw in de Samsung Galaxy Z-serie

De Samsung Galaxy Z-serie kan je eigenlijk niet ontgaan zijn. Met de Flip-modellen grijpt Samsung terug naar het herkenbare design van de vroegere klaptelefoons, maar dan in een smartphoneversie met volledig scherm. Hun grotere broertjes: de Samsung Galaxy Z Fold-smartphones herken je aan het opvouwbare design en kraakheldere displays van minimaal 7,3 inch. Dankzij het grote werkgeheugen, draadloos oplaadbare batterij en de octa-processor presteren deze smartphones fantastisch op elk moment.

Samsung-smartphones vergelijken

Comparatif des téléphones Samsung

Samsung brengt aan hoog tempo nieuwe smartphonemodellen op de markt en blijft volop vernieuwen en innoveren. Iedereen vindt dus wel z’n ding in het uitgebreide aanbod van Samsung smartphones.