MM logo red

OnePlus Open: meer informatie over deze smartphone

Jasper23 JANUARI 2024
unknown description

In oktober 2023 lanceerde OnePlus in India zijn allereerste plooibare smartphone, de OnePlus Open. Dit vernieuwende toestel heeft top Amoled-schermen, een bijna onmerkbare plooi en is berucht voor zijn lange batterijduur. Daarnaast beschikt het over een veelzijdige fotosluiter, wat fotografie met deze telefoon extra aantrekkelijk maakt. We gaan in dit artikel dieper in op de OnePlus Open.

Dubbel scherm, dubbele functie

Dubbel scherm, dubbele functie

De OnePlus Open revolutioneert de smartphone-ervaring met zijn 2 veelzijdige schermen: een compact 6,3-inch-buitenscherm voor alledaagse activiteiten zoals WhatsApp en e-mail, en een groter 7,82-inch-binnenscherm dat zich perfect leent voor het bekijken van video's, films, series en het spelen van games. Deze combinatie biedt zowel gebruiksgemak als uitgebreide functionaliteit in eenzelfde toestel.

Ultieme gaming-ervaring

Ultieme gaming-ervaring

Voor de game-liefhebbers is de OnePlus Open een droom die uitkomt. Het toestel is uitgerust met een krachtige Snapdragon-processor en 16GB-werkgeheugen, waardoor het uitermate geschikt is voor intensieve 3D-games. Het grote 7,82-inch-quad-hd-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz zorgt voor naadloze en vloeiende animaties, wat elke game tot een meeslepende ervaring maakt.

Innovatieve fotografie

Innovatieve fotografie

Fotografie krijgt een nieuwe dimensie met de OnePlus Open. De telefoon beschikt over maar liefst 3 achtercamera's: een standaard-, een groothoek- en een telelens, waarmee je haarscherpe 4K-foto's en video's maakt. Dankzij de 6x-zoom van de telelens kan je zelfs van grote afstand duidelijke en haarscherpe foto's schieten. Bovendien stelt het unieke vouwbare ontwerp je in staat om selfies te maken met de hoofdcamera's en het resultaat meteen op het buitenscherm te bekijken.

Deze artikelen kunnen je ook interesseren
Alles over Face ID
Smartphones

2. mei

Alles over Face ID

Face ID zorgt ervoor dat je geen wachtwoord of pincode meer hoeft te onthouden om je smartphone te ontgrendelen. Het enige wat je moet doen is naar de camera van je smartphone kijken om toegang te krijgen. Bovendien is het een heel veilige en efficiënte manier om je gegevens te beschermen. Je Face ID instellen is eenvoudig, hoe je dat doet, is afhankelijk van het merk van je smartphone.

2. mei

Lees meer over
Zo zet je je hotspot op je iPhone aan
Smartphones

26. april

Zo zet je je hotspot op je iPhone aan

Door de hotspotfunctie van je iPhone in te schakelen, krijgen andere toestellen toegang tot jouw mobiele dataverbinding. Jouw iPhone is dan als het ware een draadloze wifirouter. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van je hotspot dataverbruik op je iPhone genereert. Dat brengt, afhankelijk van je mobiele abonnement, extra kosten met zich mee. Het vraagt ook veel van je batterij.

26. april

Lees meer over
Hoe kies je de juiste snellader?
Smartphones

24. april

Hoe kies je de juiste snellader?

Moderne smartphones en tablets laad je 2 tot keer 3 zo snel op met een snellader. Hiervoor moet je toestel snelladen ondersteunen en heb je de juiste snellader nodig. Ontdek onze tips over hoe je de juiste oplader kiest om je smartphone of tablet extra snel op te laden.

24. april

Lees meer over