MM logo red

Refurbished producten

Onze refurbished producten

Bij MediaMarkt verkopen wij refurbished smartphones en refurbished tablets. Hieronder een overzicht van het assortiment.

Renewd en MediaMarkt

Renewd partner van MediaMarkt

Renewd® wil een tweede leven aan gebruikte toestellen geven en zo een bijdrage aan een duurzamere toekomst voor mens en aarde leveren. Deze producten ondergaan grondige controles op aspecten zoals uiterlijk, functonaliteit en batterijcapaciteit, bevatten 100% originele onderdelen en komen met een garantie van twee jaar.

Refurbished toestellen

Kwalitatieve, refurbished toestellen!

Wij bieden refurbished toestellen met de meest strikte controle. Onze toestellen ondergaan een grondige inspectie op uiterlijk, functionaliteit en batterijcapaciteit. Onze apparaten hebben een tweede kans gekregen en blijven van binnen en buiten nog steeds perfect werken. Bovendien bevatten ze 100% originele onderdelen en geen goedkope alternatieven. Onze producten voldoen aan de normen van de fabrikant voor een nieuw product. Dit betekent dat ze functioneren als nieuwe toestellen, hoewel ze misschien wat gebruikssporen aan de buitenkant kunnen hebben. Wij staan achter onze producten en geven daarom een garantie van twee jaar, niet alleen op het toestel zelf, maar ook op de accessoires en batterij.

BetterWay

Jouw bijdrage aan een duurzame circulaire economie

Wist je dat je door gereviseerde producten te kopen een tweede kans aan je apparaten geeft? Zo bevorder je een zo lang mogelijke levensduur van je spullen en draag je actief bij aan een duurzame circulaire economie. Voortgezet gebruik bespaart energie en hulpbronnen die anders voor de productie van nieuwe apparaten zouden worden aangewend, ten koste van het milieu. die jij belangrijk vindt.

Wat kan jij besparen?

Door bijvoorbeeld te kiezen voor een Renewd® iPhone, geef je een iPhone een tweede leven.

Ook al is Apple al milieubewust bezig, de productie van een iPhone vergt nog steeds veel energie en grondstoffen.

Door te kiezen voor dit groene alternatief in plaats van een nieuwe iPhone, zorg je ervoor dat deze materialen niet worden hergebruikt en voorkom je vele kilo's CO2-uitstoot. Met een Renewd® toestel bespaar je geld én draag je bij aan een duurzamere wereld.