PEAQ: topkwaliteit tegen een perfecte prijs

Zoekt u naar optimaal amusement tegen een superprijs? Bij PEAQ vindt u wat u zoekt! Fascinerende techniek ontmoet hier modern design en hoge performance. Met consumentenelektronica van PEAQ haalt u topkwaliteit tegen verbluffend goede prijzen in huis. Het huismerk van MediaMarkt biedt alles rond audiotainment zoals bijvoorbeeld bluetoothluidsprekers, DAB+-radio’s en compacte installaties, maar ook telefoons en andere consumentenelektronica. Ontdek de nieuwste generatie PEAQ-producten in de online shop van MediaMarkt.

Onze selectie PEAQ-producten:

PEAQ biedt u optimale audiotainment

Of het nu krachtige micro-hifi-systemen of compacte bluetoothspeakers zijn – audioproducten van PEAQ herkent u met name aan hun heldere akoestiek en het voor het merk typische minimalistische design. Naast de voortreffelijke klankeigenschappen bieden de apparaten diverse functies. Desondanks zult u constateren dat de apparaten geheel intuïtief te bedienen zijn. Met de PEAQ digitale radio’s ontvangt u naast de nieuwe DAB+-zenders ook de klassieke FM-programma’s met WLAN-verbinding zelfs het brede assortiment aan internetradio’s. Via bluetooth geven de alleskunners bovendien uw favoriete liedjes vanaf de smartphone of tablet weer. Van ongekend en ongecompliceerd muziekgenot onderweg kunt u genieten met de draagbare bluetooth luidsprekers en digitale radio’s van PEAQ. De smarte amusementsprofessionals zijn ontworpen voor mobiel gebruik en kunnen met lussen en ogen heel gemakkelijk aan de fiets of de rugzak worden bevestigd.

De PEAQ merkenshop

Minimalistisch, tijdloos design is een kenmerkend teken van PEAQ evenals geavanceerde technologie. In combinatie met de voortreffelijke afwerken, de hoogwaardige materialen en de intuïtieve bediening doen de producten ook recht aan hoge eisen. In onze MediaMarkt onlineshop kunt u kunt u gericht zoeken naar PEAQ-producten doordat u gewoon de merknaam in het zoekvenster invoert. Vervolgens worden alle beschikbare apparaten van het merk overzichtelijk weergegeven. Kijk bij voorkeur meteen even zelf naar de voordelige aanbiedingen.

PEAQ

Let us entertain you! Want of het nou gaat om een elegante Bluetooth-luidspreker, DAB+-radio's en compacte installaties, computer-monitors, notebooks of televisies met een hoge resolutie – PEAQ heeft het allemaal! En jij hebt ze binnenkort vast en zeker ook …

Topkwaliteit: Regelmatig getest

En ze hebben allemaal één ding gemeen – een fabelachtige verhouding van prijs en prestatie! Zo heb je altijd en voor een lange periode veel plezier van je product.

Uitstekende functies, een tijdloos design

Wie zegt dan dat iets dat functioneel is er niet ook fraai uit kan zien? Onze producten overtuigen in die niet te kloppen combinatie ook de laatste die nog twijfelt!

Met liefde gemaakt

Als je het gevoel hebt dat de producten van ons huismerk speciaal voor jou gemaakt zijn – dan is dat omdat ze het ook echt zijn!

Duurzaamheid

Als lid van de amfori BSCI, die is opgericht ter bescherming van de rechten van werknemers in de productielocaties, zetten wij ons bovendien in voor de bescherming van bedrijven en het milieu, gezondheid en veiligheid op de werkplaats en nog veel meer.