PEAQ: topkwaliteit tegen een perfecte prijs

Zoekt u naar optimaal amusement tegen een superprijs? Bij PEAQ vindt u wat u zoekt! Fascinerende techniek ontmoet hier modern design en hoge performance. Met consumentenelektronica van PEAQ haalt u topkwaliteit tegen verbluffend goede prijzen in huis. Het huismerk van MediaMarkt biedt alles rond audiotainment zoals bijvoorbeeld bluetoothluidsprekers, DAB+-radio’s en compacte installaties, maar ook telefoons en andere consumentenelektronica. Ontdek de nieuwste generatie PEAQ-producten in de online shop van MediaMarkt.

Onze selectie PEAQ-producten:

PEAQ

PEAQ biedt u optimale audiotainment

Of het nu krachtige micro-hifi-systemen of compacte bluetoothspeakers zijn – audioproducten van PEAQ herkent u met name aan hun heldere akoestiek en het voor het merk typische minimalistische design. Naast de voortreffelijke klankeigenschappen bieden de apparaten diverse functies. Desondanks zult u constateren dat de apparaten geheel intuïtief te bedienen zijn. Met de PEAQ digitale radio’s ontvangt u naast de nieuwe DAB+-zenders ook de klassieke FM-programma’s met WLAN-verbinding zelfs het brede assortiment aan internetradio’s. Via bluetooth geven de alleskunners bovendien uw favoriete liedjes vanaf de smartphone of tablet weer. Van ongekend en ongecompliceerd muziekgenot onderweg kunt u genieten met de draagbare bluetooth luidsprekers en digitale radio’s van PEAQ. De smarte amusementsprofessionals zijn ontworpen voor mobiel gebruik en kunnen met lussen en ogen heel gemakkelijk aan de fiets of de rugzak worden bevestigd.

De PEAQ merkenshop

Minimalistisch, tijdloos design is een kenmerkend teken van PEAQ evenals geavanceerde technologie. In combinatie met de voortreffelijke afwerken, de hoogwaardige materialen en de intuïtieve bediening doen de producten ook recht aan hoge eisen. In onze MediaMarkt onlineshop kunt u kunt u gericht zoeken naar PEAQ-producten doordat u gewoon de merknaam in het zoekvenster invoert. Vervolgens worden alle beschikbare apparaten van het merk overzichtelijk weergegeven. Kijk bij voorkeur meteen even zelf naar de voordelige aanbiedingen.