MM logo red

Dyson bij MediaMarkt

Dyson bij MediaMarkt

"Onze missie is simpel. We lossen problemen op die anderen lijken te negeren" James Dyson, uitvinder.

In de afgelopen jaren is Dyson van een stofzuigerbedrijf naar een technologiebedrijf getransformeerd dankzij de ontwikkeling van innovatieve producten. Het is begonnen met de ontwikkeling van stofzuigers zonder zak dankzij de cycloontechnologie, en meer recentelijk dankzij de ontwikkeling van de krachtigste snoerloze steelstofzuigers, luchtreinigers die de hele kamer reinigen en de revolutionaire Supersonic haardroger en Airwrap.  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 3

Advies nodig over Dyson producten?

Wil je meer informatie lezen over de Dyson producten die wij verkopen? Dat kan! Lees meer informatie over Dyson stofzuigers, Dyson steelstofzuigers, Dyson luchtreinigers en natuurlijk de Dyson Corrale, Dyson Supersonic en de Dyson Airwrap hieronder.

Dyson luchtreinigers

Dyson luchtreinigers

Elk huis heeft last van stof, pollen, huidschilfers, gassen, bacteriën en virussen. Deze zijn afkomstig van onze dagelijkse activiteiten of van voorwerpen in huis. We kunnen een betere luchtkwaliteit bereiken door deze onzichtbare deeltjes uit ons leven te filteren.

Dyson snoerloze stofzuigers

Dyson steelstofzuigers

Ben je van plan om een nieuwe Dyson steelstofzuiger te kopen en weet je niet welk model je moet kiezen? Let dan onder andere op de accuduur, zuigkracht en de inhoud van het stofreservoir.

Dyson stofzuigers met snoer

Dyson stofzuigers

Bij Dysons stofzuigers met snoer hoef je de filters niet te wassen of te vervangen. Dankzij de krachtige en constante zuigkracht kun je moeiteloos stofzuigen, op elk oppervlak. Met deze stofzuigers van Dyson houd je je huis goed schoon.

Dyson Airwrap

Dyson Airwrap

Ben je op zoek naar een nieuwe stijl, of houd je ervan om je kapsel regelmatig te veranderen? Met de Dyson Airwrap pas je je haarstijl met gemak aan, zonder dat je haar beschadigd raakt.

Dyson Supersonic

Dyson Supersonic

De Dyson Supersonic is ontworpen om het haar te beschermen tegen schade door hitte. Met deze föhn droog jij je haar snel en veilig. Door de verschillende opzetstukken is de Supersonic geschikt voor elk haartype.

Dyson Corrale

Dyson Corrale

De Dyson Corrale draadloze stijltang heeft flexibele platen die het haar omhullen voor het beste resultaat. Hij biedt 3 verwarmingsniveaus om het haar te beschermen.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.