MM logo red

Philips Hue bij MediaMarkt

Verlichting gaat over meer dan alleen licht. Verlichting gaat over gevoel, gemak en inspiratie.

Philips hue - hoe werkt het

Hoe werkt het ?

Je sluit de bridge aan op je Wi-Fi router. Vervolgens draai je de Philips Hue lampen in je bestaande fitting (maximaal 50 per bridge).
Je downloadt de Philips Hue app en je bedient vervolgens alle lampen met je smartphone of tablet. Zo creëer je op elk moment jouw persoonlijke sfeer.

Turn on your peace of mind

Geen tijdklokken meer op je lampen en altijd thuiskomen in een warm verlicht huis? Met Philips Hue bedien je via internet al je lampen op afstand, waar je ook bent. Stel ze voor elke ruimte automatisch in om het te laten lijken alsof je thuis bent, of laat ze door middel van geofencing reageren op jouw locatie. Philips Hue biedt je comfort op elk moment in je leven.

Turn on your moments

Met Philips Hue verander je je dagelijkse routines in momenten waar je van kunt genieten. Je wordt niet meer wakker van een rinkelende wekker, maar van helder, koelwit daglicht dat net als de zon geleidelijk aan sterker wordt. Na een hectische dag gaat de verlichting op in een zachte gloed waarin je heerlijk kunt ontspannen. En als je naar bed gaat, dimt het licht langzaam. Maar ook voor de optimale concentratie, het lezen van de krant en beeldschermwerk heeft Philips Hue het perfecte wit licht.

Turn on your imagination

Speel met de 16 miljoen kleuren van Philips Hue en maak je van alledaagse verlichting een buitengewone ervaring. Door je kleuren en lampen te synchroniseren met je muziek, TV en games creëer je een overweldigend effect. Met een groeiende keuze aan ledlampen, armaturen, schakelaars, accessoires en 16 miljoen kleuren is je verbeelding nog de enige beperking.

Philips hue - Apple homekit

Philips Hue ontmoet Apple HomeKit

“Siri, dim het licht.” Met de vernieuwde vierkante Philips Hue Bridge verleg je je grenzen. De bridge werkt samen met de Apple HomeKit-technologie, waardoor je alle Hue lampen met de Siri spraakbesturing kunt bedienen. En via apps van derden koppel je jouw Hue systeem aan andere accessoires die geschikt zijn voor de Apple Homekit.

Hue Coloured light

Om de buitengewone sfeer van Philips Hue te ervaren heb je in ieder geval een Philips Hue bridge en minimaal één Hue lamp nodig. In de Philips Hue starterspakketten zitten een bridge en een of meerdere Hue lampen. Na het installeren van de bridge kun je alle Hue lampen en accessoires aansluiten die je wilt.Bekijk alle producten

Hue Go

De draagbare Hue Go lamp werkt recht uit de doos. Je kunt kiezen uit 5 dynamische effecten, bijvoorbeeld het kaarslicht effect. Deze kun je ook gebruiken zonder dat je een bridge hebt. Neem de Hue Go onder de arm en gebruik hem in de tuin of op je slaapkamer als Wake Up light. De lamp beschikt ook over 16 miljoen kleuren. Daarvoor sluit je de lamp aan op je Hue Bridge.

Bekijk alle producten

Hue Lightstrips

De Hue lightstrip is een flexibele strip die je in elke denkbare vorm kunt buigen. Met een keuze uit 16 miljoen kleuren en dimbaar licht heb je letterlijk ontelbaar veel mogelijkheden. Plaats de strip onder een plank, achter een kast, onder je keukenkastjes of als een kunstwerk aan je muur en creëer een verbluffend effect. De Hue Lightstrip Plus is ook in een starterspakket met Hue Bridge te verkrijgen.

Bekijk alle producten